april - maj.

Hade det stressigt i skolan, men det var en rolig period också!

Var beroende av hallonsmoothie med banan och müsli.

Såg ut så här.


Besökte Lillan för att titta på när flera av mina vänner visade upp sina musikaliska sidor. Så fint!


Jag, Amanda och Fanny njöt av att äntligen kunna hänga utomhus på en fotbollsplan av konstgräs.
Grillade med ett gäng härliga människor hos Amanda.

Spenderade några fantastiska dagar i ett vårigt Paris.


Firade Hibas födelsedag.Mer skola.Och så lite mer födelsedagsfirande, Malin var födelsedagsbarnet denna gången. Fler bilder än så hinner jag inte lägga upp nu, ska duscha och sedan beger jag mig ut i nyårsnatten. Planerna är middag hos Olivia med ett helt gäng brudar och sedan får vi se var vi landar. Gott nytt år fina ni! Låt oss hoppas att det blir ett bra sådant.
0 kommentarer

januari - mars.

Här kommer första inlägget med bilder från mitt 2011, januari - mars. Har skrattat väldigt mycket när jag tittat igenom alla bilder jag tagit under årets gång. Har en sådan lust att göra ett inlägg med bilder ni aldrig sett förut, men tror inte det skulle uppskattas av mina nära och kära... men men, det har varit himla roligt i alla fall. Jag tror inte ni som inte känner mig förstår hur mycket jag fotograferar, men jag kan ta hundratals bilder på en dag! Så det är en hel del jobb, har svårt för att radera bilder också så det är ganska mycket strunt som ligger i mina mappar. Just därför blir det så roligt när jag ska göra sådana här saker, för det ger mig en anledning att ta mig tid och hitta bilder som fallit bort i glömska. Okej, jag tappade lite fokus nu. Jag ger er: början på mitt 2011!Firade Fannys födelsedag.


Fikade med vänner när Amanda hade besök från Göteborg.

Hängde med Elin och Olivia.

Hade riktig vinter.
Var inne i en intensiv Kent-period.


Gick i skolan och hade samhälls och historia hela tiden.

Kramades med världens sötaste valp. Nu har han vuxit upp och blivit stor och manlig (fast nej).Firade Taras sjuttonårsdag med gott fika och trevligt sällskap!


Jag och Jessica bodde hos mig under sportlovet och vi åt enchiladas, hade sent nattbesök och satt ute i det vi tyckte var den första vårsolen. Bäst.
Tittade på cheerleading-dm med några fina.

Mer skola.

Såg Håkan live och lyckades fånga en av rosorna som kastades ut. Den är numera torkad och hänger på min vägg. Ska aldrig slänga den.

Toaletthängde med Jessica i väntan på buss i vinterkylan. Så ofräscht och allmänt inte-okej, haha. Men vi lever ju!Firade Amanda i sann kalas-anda med partyhattar, tårtljus och färgglada sugrör. Så roligt och mysigt. Och det var början på mitt 2011!
0 kommentarer

2011.

Här kommer en lista där jag sammanfattar mitt 2011. Hade först lagt in bilder under varje fråga, men bestämde mig för att spara dem till min årsresumé som jag är i full gång med. Så här kommer mitt år i listform, och inom en snar framtid kommer mitt år i bildform.

Fem händelser som varit bra det här året?

1. Grekland i augusti. Det var en helt fantastisk vecka som jag aldrig kommer glömma, har så fina minnen därifrån. Vill inte ens titta på bilder för jag längtar tillbaka så obeskrivligt mycket.
2. Paris. Också en helt fantastisk resa fast på ett helt annat sätt. Mysiga middagar, fika med Amanda och shopping på Rue de Rivoli. Det blir inte bättre. Vill. Tillbaka.
3. När jag och Jessica bodde hos mig under sportlovet och vi åt enchiladas, hade sent nattbesök och satt ute i det vi tyckte var den första vårsolen.
4. När jag och Olivia lagade middag som vi åt på hennes balkong och det var varmt och ljust ute fast det blivit kväll. Natten kom senare att avslutas med en promenad i totalt, eller exotiskt som Olivia kallade det, spöregn hem från Emil i sällskap med Olivia och Anton. Fin kväll i sin helhet i alla fall.
5. När vi köade flera timmar för att hamna längst fram på Håkan och så gjorde vi det också. Det var absolut bland det bästa som hänt mig i år. Att jag såg Håkan live. Och att jag höll honom i handen. Magiskt.

Fem händelser som varit sämst det här året?

1. Alla gånger jag känt mig trasig och alla gånger jag saknat.
2. Att jag blivit sämre i skolan och sänkt mig i vissa ämnen.
3. När jag känt mig sviken av vänner. Det har hänt för många gånger i år.
4. När jag kom hem till tråkiga Luleå igen efter Greklandsresan. Har sällan känt mig så tom som jag gjorde då.
5. Att jag inte åkte på någon festival alls.

Vad har du lärt dig i år?

Jag har lärt mig att man inte ska tänka så mycket, det förstör så många möjligheter. Att man ska vara vaksam med vilka man väljer att lita på och att man ska hålla det man lovar. Att man får gråta om man känner att man måste göra det. Och så har jag lärt mig grunderna i tyska och franska.

Blev året som du har tänkt dig?

Ja, hade förväntat mig ett riktigt kasst år med tanke på vad som hände mig i slutet av 2010 och det blev det också. Cheers.

Vilka kläder har du använt mest?
Mina dr denim-jeans, min poncho och min bustier.

Vad har du mest lyssnat på för musik?

Kent, Håkan, The Smiths, City and Colour, Bon Iver och The Vaccines.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)

Big brother, Paradise hotel Danmark, The Hills & The City (är en sucker för realityserier), Glee och bästa Pretty little liars.

Vilka människor har du hängt mest med år?

Olivia, Jessica, Camilla, Amanda, Hiba och Angelica är väl de jag umgåtts med minst en gång i veckan i alla fall.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?

Oj, en hel del.

Vad är det vackraste du fått i år?

Min kamera. <3

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, det gjorde jag.

Bästa köpet?

Min kamera. Min mobil och min dator står stadigt på en delad andraplats.

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder. Defintivt.

Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat mer regelbundet kanske. Har inte haft så mycket tid över till det för jag har haft fullt upp med skolarbete, att träffa vänner och försöka göra något åt att jag är konstant stressad. Dessutom har jag dragit på mig en benhinneinflammation och så börjar mina hälproblem komma tillbaka, så det har varit svårt att träna. Men nu ska jag träffa en sjukgymnast så snart kan jag förhoppningsvis komma igång på riktigt igen.

Favoritvideo i år?


Det är seriöst omöjligt för mig att inte gråta till denna videon. Så obeskrivligt fint. Bäst med Holocene i bakgrunden också.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

På min födelsedag hängde jag med Olivia, firade gjorde jag med fina vänner några dagar innan.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Svart, marinblått, stickat, höga klackar och tygpåsar!
0 kommentarer