onsdagsbestyr.
Igår lagade jag, Karin, Tara, Olivia och Felicia middag hemma hos Karin. Med tanke på våra bristande matlagningskunskaper vågade vi inte prova något nytt utan det blev tacos som alltid, men det var gott ändå. Efter middag och efterrätt satt vi bara kvar ute på altanen i kvällssolen och snackade skit tills det var dags för mig och Olivia att bege oss hemåt. Bra kväll med mina bästa personer! Pusss.
0 kommentarer

my heart don't stop, my heart be beating over.Idag fick jag äntligen hem bilderna jag beställt från Extrafilm. Det kändes som att det var dags, sist jag beställde därifrån var ungefär ett år sen så de bilderna hade liksom passerat sitt bäst före-datum. Nu återstår bara det jobbigaste: att gå igenom alla bilder och bestämma vilka som ska hängas upp på väggen och vilka som ska sättas in i album. Eftersom det är en hel del bilder lär det ta sitt lilla tag så jag ska sätta igång nu direkt, pusspåer.
2 kommentarer

något enkelt.


Shorts, Weekday. Solglasögon, Bikbok. Skor, Converse (är fortfarande allergisk mot det faktum att alla bär dessa skorna, men jag gillar faktiskt de röda så de fick vara med ändå) Linne, Kan Dee.
0 kommentarer