inspirational.


I brist på annat bjuder jag idag på lite stilinspiration från Karnaahs arkiv, en av mina absoluta favoritbloggare!
Annars då? Idag slutade jag vid lunch, efter det körde jag hårt på gymmet och nu ska jag duscha för att sedan möta upp mamma på stan. Hoppas ni har en fin tisdag, puss.
0 kommentarer

malins födelsedagsfirande.Denna lördagkvällen spenderades hos Malin för firande av hennes sjuttonårsdag. Det var allmänt trevligt och riktigt roligt att träffa massa fina personer som jag inte sett på länge, nu ligger jag dock i soffan med någon slags matkoma (som alltid efter tjejmiddagar) men det är smällar man får ta. Grattis i förskott i alla fall, mallan_katter, nu ska jag gå och lägga mig. Bonne nuit!
0 kommentarer

if we're all alone, then we're all together in that too.


Bild

Jag vet inte varför men av någon anledning trycker jag undan allt som har med det att göra. Vet att det inte finns någonstans att ta vägen. Var man än går finns det alltid någon som ser rakt igenom en. För mycket frågor om för oviktiga saker. Jag vill släppa taget, men jag vet att det inte går. Omedvetet. Fel. Farligt. Att sätta känslor på prov och att låta hjärtat slå alldeles för hårt är en skadlig lek. Att öppna upp det tomrum som alltid existerat och hoppas på att det äntligen ska fyllas. Att ligga vaken på kvällarna och tänka "det krävs bara lite tålamod". Ge sig själv falska förhoppningar. Känna hur den orientaliska doften lämnar avtryck i håret, på axlarna, överallt inuti. För svårt. Obegripligt. Det är så farligt att falla för något man eftersträvat så länge. Riskabelt att gå rakt i fällan. Ändå gör jag det.
Och ibland kan saker bli så rätt fast det känns så jävla fel.
0 kommentarer