felicias födelsedagsfirande.
Idag var jag på mysigt födelsedagsfika hos Felicia som snart fyller 17 år. Gårdagens plötsliga begär efter julfika stillades då hon bjöd på både glögg och pepparkakor, för att inte tala om resten av det goda som stod på menyn. Det blev i alla fall en hel del skratt och mycket lek med systemkameror, riktigt härliga tjejer där! Nu ska jag fortsätta med min novell som fortfarande är in progress, åh kommer aldrig hinna klart. Jaja, vi hörs när vi hörs. Puss och kram!
1 kommentar

första advent.
Började morgonen med god frukost och nu beger jag mig in mot staden och sedan vidare för födelsedagsfirande. Ha en fin söndag!
0 kommentarer

en lördagkväll i november.
Idag/igår/i förrgår har jag i princip bara pluggat och jag håller fortfarande på med både samhällsplugg samt min novell i litterär gestaltningen. Det är riktigt utmattande, men jag peppar mig själv genom att tänka att det snart är lov. Gårkvällen spenderades i alla fall hos bästa Olivia, vi åt godis och pratade hela kvällen vilket var mysigt och trevligt (min standardfras här i bloggen?). Ikväll ska jag bara vara hemma, ska skriva på min novell och äta marabou. Kanske låter tråkigt i de flestas öron, men efter flera fullbokade och stressiga helger känns det helt rätt just nu. Puss!
0 kommentarer