måndag.
Jag har alltid sagt att jag vill bli journalist/skribent, men på sistone har jag börjat tänka i andra banor. Inredning är något som verkligen fångat mitt intresse, och jag börjar bli mer och mer övertygad om att ett jobb inom inredningsbranschen skulle passa mig utmärkt. Jag gillar rum som går i vitt, vintage och minimalistiskt!

Här ovan ser ni två blockljus och en skål som jag förvarar mina ringar i, båda två från Indiska. Har nog visat mitt rum ungefär tre gånger på min gamla blogg men när jag städat och gjort fint ska jag lägga upp bilder här också. Men ikväll ska jag bara hänga med bra personer och snacka skit. Ha en bra måndag, puss.
1 kommentar

halloween.Nästa helg ska jag på en kombinerad artonårsfest/halloweenmaskerad. Jag och Jessica ska gå dit som en duo och här är delar av vår rekvisita. Vad vi ska vara får ni se nästa helg, lovar att ta bilder innan vi går ut! Här är några bilder från halloweenfirandet jag befann mig på förra året (mindre smickrande/seriösa från min sida men äsch):

De två nedersta bilderna är tagna av Amanda. Idag har jag varit på stan med Olivia, hittade en marinblå kabelstickad tröja som jag mest troligt ska åka tillbaka och köpa imorgon. Ska försöka haffa ett guldigt chokerhalsband också. Peppad på shopping. Puss och kram!
0 kommentarer

halsduk x2.När man hittar något man tycker om ska man passa på att köpa det i flera färger brukar min mamma säga. Eftersom mammor har rätt i nio fall av tio följde jag hennes exempel när jag köpte dessa halsdukarna. 150:- styck från Monki. Det enda tråkiga med dessa är att alla har dem, men de är fina och har den perfekta längden så jag går med strömmen. Älskar den roströda färgen! Nu sitter jag nyduschad i min soffa och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, ska nämligen in till stan med Jessica. Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi senare! Puss.
0 kommentarer