black & white/francisco lachowski.I brist på annat klippte jag ihop tre bilder på en av världens hetaste män, Francisco Lachowski. Alltså. Dör lite (mycket) när jag ser honom.

Idag har jag varit i skolan nästan tolv timmar, det har varit en hård kamp men jag lever! Dagen har ändå varit helt okej. Har skrattat bort en hel spanskalektion med några bra personer, orienterat med kartan åt fel håll med Jessica, ätit kycklingmacka till middag och lyssnat på kvällsföreläsning med samhällsklassen. Nu har jag dock ingen energi alls över till plugg och trots att jag har både franska, svenska och tyska som väntar imorgon så hänger jag på tumblr. Bra, Rebecka. Strålande. Känner att proven imorgon får bli magkänslaprov. Det kan bli jättebra eller jättedåligt, vilket av det återstår att se. Det lutar åt jättedåligt just nu, men man vet ju aldrig liksom. Puss och kram.
2 kommentarer

250 kronor fattigare.Idag shoppade jag, woho! Både tröjan (som egentligen är mer blodröd/vinröd men fick en annan färg pga ljuset) och armbandet kommer från Lindex. Har tänkt mig att köpa en tröja i denna rödfärgen länge men inte hittat den ultimata, idag gjorde jag det. Visserligen en storlek för stor men jag har för vana att slå till ändå när det är sista exemplaret. Så man inte ångrar sig menar jag. Armbandet har jag spanat på många gånger på internet men aldrig sett i butik, så när jag såg det idag precis innan jag skulle betala blev jag nästan euforisk. Sista exemplaret där också. Jag har haft shoppingflyt idag. Hela kalaset gick på 250 kronor för den nyfikne!
2 kommentarer

hur man spenderar sex timmar runt ett köksbord.

Igår lagade jag, Karin, Tara och Olivia middag hemma hos Karin, det var himla trevligt och mysigt. Vi gjorde fläskfilé + grönsaker på spett, potatisgratäng och vitlöksbröd. Som om det inte vore nog tvingade vi även i oss marängswiss till efterrätt. Så extremt värt trots outhärdlig matkoma. Vi satt i Karins kök flera timmar och pratade, skrattade och lyssnade på Veronica Maggio tills det var dags för mig och Olivia att ta nattbussen hem till henne där jag samlade på mig några välbehövliga sömntimmar. Tack för en suverän kväll, mina finaste.
Nu ska jag skriva klart min text i litterär gestaltning och äta fruktsallad. Puss och hej!
0 kommentarer