mysigaste fredagen.Imorse var jag, två av mina f.d arbetskamrater och min handledare och föreläste på Luleå näringslivs företagarfrukost. Det var fantastiskt roligt, har varit på en sådan frukost tidigare i sommar och jag älskar det. Blir så sugen på att arbeta inom företagarbranschen, att föreläsa och att nätverka. Det är så intressant. Jag gick därifrån med två visitkort och nu kanske det händer spännande saker för min och Jessicas del, eller det är åtminstone vad vi hoppas.Sedan hade jag två lektioner och åt tacolunch på skolan och mer än så var det väl inte med den dagen. Tror att jag ska ta en hemmakväll med godis och film ikväll, har verkligen inte haft en lugn stund sedan början av augusti så det kan jag gott unna mig. Ha det fint vänner!
0 kommentarer

kan jag bara få vara i stockholm ikväll snälla.

Ikväll spelar Coldplay i min absoluta favoritstad och jag är inte där. Sitter istället hemma och äter äppelbitar med kanel, läser körkortsteori och lyssnar på Gypsy & The Cat. Gud vad detta dödar mig.
0 kommentarer

nytt.Okej, nu ger jag mig själv köpstopp för ett bra tag framöver. Jag har börjat leva något slags lyxliv som innebär att jag shoppar dagligen och jag har inte ens någon egen inkomst, haha. Det är inte hållbart i längden och inte roligt när man blir pank. Men jag köpte i alla fall ett linne från Acne idag som jag har tittat på hur länge som helst, det fanns ett kvar och det var rätt storlek och allt. Kunde inte motstå. Fick två fina nagellack på köpet också!

Annars idag har jag gymmat, haft en lektion, övningskört och varit på ett möte inför morgondagens presentation på företagsfrukosten. Bra torsdagssysslor.
0 kommentarer