mina vårfavoriter.

Nu kommer ett inlägg med mina fyra favorittrender för i år. Vill bara poängtera att jag inte gör detta för att jag tror att jag "är något". Mode är för mig bara ett intresse och jag älskar att följa modeveckor, modeller utanför catwalken, streetstyle på internet osv men det är inte mer än så. Finns garanterat folk som är mer trendsäkra och modemedvetna än jag, detta är mina personliga iakttagelser och mina åsikter!


Byxor från youheshe.com, skor JC, shorts + jacka Balmain.
Läder är uppenbarligen i fokus denna våren och har bland annat synts hos Gucci i form av en jättefin skinnjacka i större oversize-modell. Hur snyggt som helst, hittade dock ingen bild på någon sådan så denna från Balmain fick duga. Förvisso är den också stört snygg. Jag vet inte riktigt hur jag känner för lädertrenden då jag tycker det kan tendensera att se billigt ut om man inte har rätt sorts läderplagg. En skinnjacka skulle jag kunna tänka mig att införskaffa, dock ser jag ut som världens bikerbrutta i en sådan och det är inte riktigt min stil. Men det ligger på kanske-listan. Läderbyxor/shorts tycker jag tyvärr bara passar en viss kroppstyp så de kan vara svåra att bära upp, men det är fint när det görs på ett snyggt sätt.


Klänning från Alice + Olivia, nagellack Nars, clutches från Anya Hindmarch och Dune.
Metallic tycker jag är en trend som absolut passar alla. Vill man inte sticka ut "för mycket" med en hel tröja i metallic kan man ju gå dit i detaljväg, med exempelvis nagellack eller en liten clutch. Tycker mönstret på klänningen är väldigt fint, är dock inte överförtjust i modellen. Men jag är på jakt efter en tröja som ser ut exakt så, skulle man klippa av halva klänningen skulle den vara den perfekta toppen.


Linne från Phase eight, shorts Red valentino, bh Nina Ricci, klänning Dorothy Perkins.
Spets är ett av de finaste materialen jag vet. Tycker det är fint att bära upp med söta detaljer som tex rosa nagellack, eller bryta av med hårdare mönster (typ en spetstopp till tighta svarta jeans och kängor). Det här var nog den första trenden jag snappade upp när det började pratas vårmode, gärna ska spetsen gå i blommigt mönster. Fint tycker jag, och så kan man ju matcha med sina underkläder också!


Linne från Otte, Skjorta Acne, clutch signerad Mulberry och nagellack från Dior.
Pastelltrenden är ingenting som bitit jättehårt på mig, passar inte alls i mintgröna, ljusblå och babyrosa färger. Tycker liksom att jag "smälter ihop" så mycket i det. Behöver kontraster. Pastelltrenden kombinerat med nudetrenden tycker jag däremot funkar bättre. En nudefärgad skjorta, beige clutch och nagellack från Dior kan jag absolut tänka mig i vår/sommar! Sedan har jag ju alltid gillat plagg som är lätt transparanta så man ser bh:n under. Tycker det är jättefint (så länge man håller det classy, såklart).

Och det var mina favorittrender för denna våren.
0 kommentarer