spets och blommor.


Nytt linne, från Bikbok. Stod och velade mellan detta eller en korallfärgad, stickad historia från Gina tricot - men bestämde mig till slut för detta. Jag går emot vintern nu, jag tänker börja köpa somrigare kläder vädret till trots och jag tänker se fram emot våren trots att februari inte ens tagit sin början. Detta linnet tänker jag i alla fall matcha med höga jeans, mina korsörhängen och kavaj tills vidare. Nu: carbonara till middag. Puss!
0 kommentarer

lite detaljer från mitt rum.Igår pysslade jag ihop en liten video med några detaljbilder från mitt rum, i brist på annat att göra. Inget speciellt men alltid något. På kvällen åt jag godis och tog igen lite missat skvaller med några fina vilket var mer än välbehövligt. Idag dricker jag bara te och ser SATC, kan nog inte bli mer nöjd med tillvaron för tillfället. Ha en mysig söndag!
9 kommentarer

fint från tuulavintage.


Hej. Lite snabbt nu då. Är väldigt stressad men ville tipsa er om en fin blogg, nämligen tuulavintage. Hon har en speciell stil som sticker ut, utan att på något sätt vara överdriven eller plåttrig. Allting är väldigt stilrent och fräscht. Skorna på bild tre är perfektion och jag totalälskar hennes väska från 3.1 Phillip Lim (andra bilden). Så så så fin. Nu ska jag i alla fall sminka mig och välja kläder, ikväll planerar jag att äta godis och spela sällskapsspel med några fina. Det blir mysigt. Ha en bra lördag!
2 kommentarer