pdol 2012.

Igår var jag och Jessica på PDOL och det blev en magisk kväll med några fantastiskt bra spelningar, en signerad tygpåse och hög puls från halv elva till kvart i tolv.Vi såg Jonathan Johansson spela en stund, jag personligen tycker att han är så så så bra och han var verkligen duktig live också. Det var mysigt att vandra runt på området med ljudet av hans musik i bakgrunden.

Men givetvis var det Krunegård som var kvällens höjdpunkt. Sdsdjsggjsdgdjsg; SÅ bra var han. Kan inte ens förklara det med ord. Försöker bestämma mig för vad som var bäst men det är omöjligt för allt var så stört bra. Det var i alla fall väldigt fint när han spelade Askan är den bästa jorden och På promenaden. Verkligen jättefint.

Och sedan fick jag chansen att träffa Markus och han kramade mig samt signerade min tygpåse (!!!!). Det är så jävla stort fint och mäktigt för om jag ska lista mina absoluta favoritartister går de nog efter ordningen Kent Markus Lars Håkan. Så ni kan ju tänka er vilken konstant eufori jag upplevde även om vi var några av få på hela området som inte drack igår. Känner nu i efterhand att mitt nyktra jag är så tacksam över det för hade jag varit alkoholpåverkad hade jag missat mötet med Markus och förstår ni hur krossat mitt hjärta hade varit då eller.

Och sedan gick jag och Jessica omkring på området med värkande fötter och kurrande magar. Blev bjudna på efterfest med jacuzzi och pratade med Kirunabor som lät som stockholmare. Och så träffade vi killen som lovade oss att han hade ett sexpack som slog Channing Tatums. Tvivlar väl nu i efterhand. Sedan åkte vi nattbussen hem och jag såg ett halvmörkt Piteå passera utanför fönstren samtidigt som jag lyssnade på Samma nätter väntar alla. Det var så fint och sorgligt på samma gång.

Den här stan är ägnad dig
Alla gator hånar mig
Och mina tårar din stad
V
et att allt är alldeles för sent
0 kommentarer