jag ska vara som färger som bara syns på natten.


Igår spelade Kent på P&L och det gör så ont att jag inte var där. Men nu är det bara 50 dagar tills jag själv får se dem. 50 jävla dagar.
0 kommentarer

lite nytt.Kom hem med tre nya ringar från Bik bok igår (och jag som lovat mig själv att sluta köpa oäkta smycken eftersom de ändå bara tappar färg... gick väl sådär). Men jag tyckte dessa var så fina, speciellt i kombination med varandra. Minns inte vad de kostade per styck men tillsammans tror jag de gick på kring 200:-, så det var ju minst sagt ett kap!
1 kommentar

FÖRSÄLJNING AV TYGPÅSAR.

ÄNTLIGEN kan jag berätta för er vad det är jag sysslat med de senaste veckorna! Jag och Jessica har nämligen fått jobb som så kallade Sommarlovsentreprenörer och vår affärsidé har sedan två veckor tillbaka varit att sälja tygpåsar. Trycken har vi designat själva i Illustrator och sedan är de tryckta hos ett tryckeri som vi fått maila med fram och tillbaka en hel del med för att få det perfekt. Det har varit en krävande process men vi kunde helt ärligt inte bli nöjdare med resultatet (vi grät nästan av glädje när vi öppnade kartongen med alla 100 påsar i, haha).Påsarna finns i två olika tryck och kostar 100:-, vilket jag faktiskt tycker är ett riktigt bra pris. De är naturvita och 37x41 cm stora, handtagen är långa och tjocka vilket gör det enkelt att bära påsen över axeln och den rymmer dessutom mycket då den är relativt bred. Denna veckan ut och två veckor framöver står vi på Köpmantorget och säljer dem, från tisdagar till lördagar mellan 11-16, men då vi redan fått förfrågan från köpare i andra delar av Sverige ska vi försöka öppna ett gemensamt bankkonto så att man kan beställa dem över internet (då kommer ju dock fraktkostnad tillkomma).

Men tills vidare är alla Lulebor varmt välkomna att komma och småprata och köpa en påse av oss, sväng bara förbi Köpmantorget och säg hej!
3 kommentarer