skor i mocka, min enda verkliga passion i livet.
Det blev två par nya skor idag, båda från Tiamo. De övre inviger jag ikväll med risk för att dö av skavsår, de undre blir perfekta som vardagsskor åtminstone någon månad till. Tycker egentligen klacken på de undre är för låg, men efter att ha sett dem oräkneligt många gånger hos snygga Felicia Åkerström kände jag att det var dags att slå till. Lika bra liksom, annars lär jag väl ångra mig som vanligt. Puss och ha en fin lördag.
0 kommentarer

den lilla svarta.Ikväll ska vi fira Amandas 18års-dag lite i efterskott och då ska jag ha på mig denna klänningen som jag köpte på Camden market i London + min halsring från Nelly. Tycker inte riktigt bilden ger klänningen rättvisa, den ser jättestor ut där uppe men den är tight runt både byst och midja, sedan faller den jättefint när den är lite ojämnt skuren där nere som ni kan se! Ska försöka få en bild när jag har den på mig också, men kan inte lova något. Problemet just nu är bara att jag inte har några skor, då mina planerade skor (mockaklackarna) gick sönder i förrgår. Ska försöka få mamma att åka med mig till Eurosko och panikköpa ett par pumps, om jag sedan får skavsåren från helvetet är det förhoppningsvis värt det. Puss!
0 kommentarer

du faller men är uppe på fem, det finns magi i ditt motstånd, ett mirakel i din envishet.
Idag är det fredag och ni kan härmed kalla min blogg för Kentbloggen för de är ju det enda jag skriver om. Männen i mitt liv släppte i alla fall en låt idag som de valt att inte ta med på skivan, vet inte varför men deras bonuslåtar är alltid så fantastiskt fina. Denna fick mig att gråta på en skoltoalett i eftermiddags och nu sitter jag i mitt rum och vill inget annat än att gifta mig med hela bandet. Ett år utan sommar heter den och den är ungefär det finaste jag hört någonsin. Ni hittar den här.

Perfektion
släta ytor, är inget för mig
Ge mig fel
Ge mig nåt lika trasigt som du och jag


Detta har varit en fantastiskt fin vecka. Först släppte Kent 999, sedan släppte Markus Krunegård Mänsklig värme (rekommenderar Korallreven & Vintergatan samt Love of my life men allt är sjukt bra) och nu släpper Kent detta. Herregud. Tror nästan det är för mycket vackert för att mitt hjärta ska orka med. Puss och kram på er.
0 kommentarer