nya skor.Har införskaffat nya skor som jag tänkte dansa i hela sommaren.
Trä. Mocka. Hög klack. 799 :- hos Scorett.
1 kommentar

tom & jerry-kex, båtbrygga och lyckorus.

Ikväll har jag och Jessica suttit på en bänk vid vattnet och ätit Tom & Jerry-kex. Detta är min nya favoritplats i Luleå, så himla fint vid sjön med båtbryggan och gräsmattorna. Vi såg även en bisamråtta (och googlade bilder på den för att se hur den såg ut närmre) samt planerade picknickar framåt sommaren. Så mysigt. Har ju inte hunnit fota så mycket med min "nya" kamera i dagsljus då jag ju införskaffade den precis innan det långa vintermörkret lade sig över Luleå, men jag är verkligen nöjd med hur resultatet blir. Fantastisk bokeh på nästan varenda bild, det enda jag inte riktigt kan bemästra är vitbalansen men det kommer väl. Hoppas ni haft en lika fin kväll som jag, nu längtar jag så himla mycket till alla sommarkvällar att jag knappt kan bärga mig. Puss och kram!
0 kommentarer

mamma.
Jag har tidigare aldrig varit något fan av högtider likt mors dag (då det ju egentligen går ut på att ruinera folk), men efter min pappas bortgång strax innan fars dag har jag insett att det faktiskt är ganska fint ändå. Därför köpte jag en liten mors dag-present till mamma, inget dyrt eller speciellt utan mest bara som en fin gest. Jag tycker det räcker med det lilla och bara omtanken, det behöver absolut inte vara något storslaget. Min mamma blev jätteglad i alla fall och det var ju det viktigaste!

PS. Gårkvällen spenderades hos Jessica där jag såg ESC-finalen och cyklade hem i eufori mitt i natten efter Loreens vinst. Bästa som hänt mig på länge och en så bra kväll med min fina Jessica. Så, så bra.

1 kommentar