högt, svart och mocka. som det ska vara.Idag när jag och mamma övningskörde såg jag en tjej gå omkring på stan med dessa skorna (som jag kikat lite på förut) och jag kände bara att jag verkligen ville ha ett likadant par. Så jag sprang in och impulsköpte dom och nu ska jag dansa i dom hela natten. Bäst.

(Vänligen ignorera att mitt golv är smutsigt för övrigt. Kanske är dags att städa men jag hinner inte det nu, haha)
0 kommentarer

snapshots b&w.Hittade en del videoklipp på min dator idag som jag glömt att jag ens hade filmat, jag blev helt euforisk och började genast klippa och klistra i Sony vegas. Sedan märkte jag att klippen var alldeles för få och alldeles för korta för att det skulle bli en anständig film. Så nu är jag jättepepp på att filma massvis så att jag kan klippa ihop något roligt och visa er. Tillsvidare får ni lite snapshots på det jag lekt med idag.
Nu: dusch, fika med mormor och ikväll blir det middag och utgång med några av mina tjejer! Ha en grym kväll, puss.
0 kommentarer

300.Idag har jag fikat med Olivia och sedan jag kom hem från stan har jag knappt lämnat sängen, har varit ensam hemma i några timmar nu så jag har passat på att lyssna på musik (omöjligt annars när min bror och jag alltid krigar om vem som spelar högst) och äta godis. Är väldigt sugen på att kalasa men det får vänta tills imorgon. Och denna kvällen äger ändå för jag passerade just 300 följare på Twitter!!!
3 kommentarer