en vecka.


Tre bilder från min midsommarkväll (en lite suddig men så ser det väl ut i alkoholens rus). Ett uppslag ur Eldvittnet. Skulle åka båt och var jätteglad. Promenerade i skogen. Och det var ungefär det min kameralins lyckats fånga under den senaste veckan hej hej. 
0 kommentarer

nu var det några dagar sen.

Okej. Så jag har haft min längsta frånvaro från bloggen någonsin. Det ber jag om ursäkt för. Jag har bara haft så mycket att göra samtidigt som jag inte gjort någonting alls och det har varit så himla skönt. Jag har knappt tagit några bilder, hängt på sociala medier eller följt de serier jag annars aldrig missar. Däremot har jag skrivit en hel del och kollat på lägenheter i södra Sverige. Jag har försökt ta till mig, trots att det känns overkligt, att jag inte är låst eller fast här längre. Nu tänker jag, förutom att försöka ta tag i min blogg igen, börja planera något nytt. Vad det blir och när är fortfarande to be continued. Men nu är idén i alla fall satt i rullning. Och det är ju bra.

(här skulle jag egentligen ladda upp lite bilder från min midsommar-kväll men har världens segaste internet för tillfället så vi tar det senare puss)
0 kommentarer

wohoho.Idag la jag några väl spenderade slantar på en Macbook Pro. Jag har länge suktat efter en Mac, men tänkte att jag skulle vänta tills min gamla dator var på väg att krackelera innan jag gjorde mig av med den. Och efter x antal månader tillsammans kände jag att min forna vapendragare gjort sitt och att det var dags för något nytt. Så denna blev det. Förstår fortfarande 0 av redigeringsprogram osv så ni får ha överseende med bilderna tills någon som kan något om det (pik min bf) har tid att lära mig. Öh. Det var väl det. Hoppas ni har det fint!!! 
0 kommentarer