Det går utför.

Jaha, så blev jag sjuk. Ligger helt stilla i sängen och har gjort det till och från sedan i förrgår vilket är otroligt frustrerande och ALLT annat än roligt. Har blivit en sådan himla low standard-version av mig själv under det senaste dygnet och fungerar absolut inte som jag borde.

1. Tömde soporna i köket igår men har lämnat dom på golvet i hallen eftersom jag ändå inte har något luktsinne och därmed inte besväras av dom. 

2. Plockar helt sonika upp ojämna par strumpor (!!! fullständig katastrof) ur en av Willys-påsarna där vår tvätt nu legat i tre dagar och väntat på att en av oss ska sortera den i lådor (inte jag).

3. Övervägde att beställa hem en pizza framför att köpa födelsedagspresent till min lillebror.

4. Ligger i sängen med underlakanet över mig för att jag inte orkar resa mig och lägga det under mig.

5. Har legat i en halvtimme och funderat över om man uttalar Blondinbellas bebis namn med G eller J i början och sedan läst så långt bak i hennes blogg att jag förstått att det uttalas med J.

6. Ringer till min mamma som är i Stockholm och ber henne diagnostisera mig på 100 mils avstånd.

7. Har kanske ätit två glasspaket (kanske sa jag).

8. Tävlar med min pojkvän om vem av oss som är sjukast, för någon av oss kom på en regel att den som är minst sjuk får skölja ur och diska skålen i vår kyl där vi glömt en gammal vitlöksdipp i över en vecka.

Som jag sa. Det går utför. Och krya på mig.

Så här hade jag kunnat se ut idag. Men det gör jag verkligen inte.
0 kommentarer