en promenad.


Igår skogspromenerade detta par (en väldigt sällan förekommande händelse). Jag tyckte att det vore kul att använda mitt standardobjektiv för en gångs skull men det blev dåliga bilder så det gör jag inte om. Men det var också de enda bilder som fanns lagrade i min kamera så ja, ni kan väl få se hur det såg ut.

Idag har jag fikat med Tara, Karin och Olivia i Mat & Prats nya hörna, det var mysigt och gott som vanligt. Mer än så hade jag nog inte att komma med idag tyvärr, känner mig ganska slut och hoppas på att kunna sova några lugna timmar innan jag ska jobba imorgon. Utöver det hoppas jag dessutom att ni haft en fin onsdag! (skrev torsdag först, jobbigt det här med att jobba extra och inte ha någon koll på dagarna). KRAM.
0 kommentarer

tjuvstart på julen.


Vi tjuvstartar med julkänslan i lägenheten, idag investerade vi i julkaffe för 79 kronor men det var det SÅ värt. Kanske världens godaste kaffe, det smakar choklad och kanel och doftar dessutom helt magiskt. Tips till alla Lulebor som har den fantastiska förmånen att kunna handla på Pentik. Så det är vad vi gör ikväll medan vi kollar på Drömkåken, imorgon blir det jobb hela eftermiddagen och kvällen så jag laddar batterierna inför det. Trevlig söndag på er! 
0 kommentarer

önska får man göra.


Fantastiskt i min favorit guld hos Husligheter och kaotiskt fint hittat hos Country living

Älskar detta rustika trä och brödet ser ut att smaka som himmelriket??? Från Vipp.

Från STIL inspiration. Älskar att det ser ut som att mattan blivit strödd med kako.
Totalälskar detta, främst bordet. Från Vintagepiken.
Kontor fotograferat av Nina Holst, bild Stylizimo

Jävlar, vad jag har blivit sämst på att uppdatera den här himla bloggen. Här har ni i alla fall någonting, i brist på annat att bjuda på efter en sju timmar lång jobbdag. LOVAR att jag ska försöka bli bättre här, men just nu är det annat som händer och ibland går livet före internet. Oftast. Men ni får ha det bra och ta hand om er så hörs vi snart igen!
0 kommentarer