fyra bilder från sju dagar.

 
Jag har lyckats snåla till mig internet från Josefs telefon (highfive) och jag lyckades även, till min stora förvåning, ladda upp några bilder från den senaste veckan. Har äntligen landat i soffan efter en sjukt stressig dag och vecka, så himla skönt att bara få ligga ner och ta det lugnt nu. Har under de senaste sju dagarna hunnit med support på min lillebrors basketturnering, inredningsshopping (bland annat den fina snacksbrickan från Sagaform ovan), fikat med min familj och på Friends, lagat bästa fredagsmiddagen, slagit rekord i antal jobbdagar i sträck, höstpromenerat, tränat, läst Stallo och fixat en hel del annat däremellan. Känner mig minst sagt nöjd över min väldiga produktivitet. Nu ska vi laga fancy söndagsmiddag (köttbullar med mos och lingonsylt) och sedan blir det nog bara några vilotimmar på soffan för imorgon ska jag jobba igen. Ha det fint så hörs vi snart!!! 

(får förhoppningsvis internet till lägenheten på fredag *fistpumpar axeln ur led*) 
0 kommentarer

mysfredagsmodet.

Ikväll skulle jag hänga med Olivia men den himla människan ställde in vår dejt, så istället för att gå ut och äta gott svirade jag ändå om till finare fredagskläder och lagade god middag med mitt hjärta. Så här glad var jag då *ler bajsnödigt* (skoja är glad på riktigt). Sen skiljdes vi åt och jag har nu åkt hem till min familj för att spendera lite tid med min mamma.
Så här sitter jag nu med en skål nötter och en mango. Snyltar på familjens internet gör jag också. Fredagsmodet. Nu ska jag och mamma göra oss bekväma i vardagsrummet, så det här blogginlägget blir inte längre än så här. Hoppas att ni har en mysig fredag! 
0 kommentarer

nu är jag här. igen. utan bilder. igen.

Jag vet, jag vet, ni undrar var jag är, men jag lever. Ni kan pusta ut. Det är fortfarande det här med vårt icke existerande internet som försvårar mitt och bloggens förhållande. Andra bidragande faktorer är att det är världens bästa årstid nu (höst), att jag kommit igång med min himla träning igen och att jag börjat på ett till jobb. Sådant är ju roligt och tar upp ganska mycket tid.

Livet efter studenten har gett mig ett sådant lugn, vilket jag just nu försöker ta vara på så mycket det bara går (det är antagligen de arbetslösa timmarna i sängen som framkallat detta, men jag låtsas se på det som en utnämnd livsmening). För mig är det, åtminstone för stunden, mer rogivande att ha dagen fullplanerad än att ligga raklång på soffan. Säger kanske emot mig själv lite nu, med tanke på att jag i skrivande stund ligger just raklång på soffan, men när man avvarat dagens tidigare timmar till jobb och gym är det faktiskt välförtjänt. Annars ligger jag back på lite andra saker i livet (84 nya inlägg på bloglovin och begränsad surf i mobilen är en hit) men vet ni? Det är så befriande att känna att det finns minst 84 andra saker som är viktigare.

Nu ska jag öva på något jag verkligen är dålig på: att laga mat. Den här gången står pannkakor på menyn vilket antagligen blir ett otroligt spännande experiment, då mina ofta slutar upp som brända degklumpar i stekpannan.

Om cirka en vecka har jag internet igen och då ska ni få se på uppdatering. Puss och kram!
0 kommentarer