Nya hyllor, Valborg och F!:s framfart.

 
DÅ var bokhyllorna på plats! Lite halvfulla fortfarande men annars blev det så himla fint. Jag är jättenöjd och så glad att vi valde de träfärgade konsolerna, det blev verkligen precis som jag tänkt mig.

Började den här dagen med att trampa iväg på cykeln (äntligen cykeldags<333) till jobbet, avverkade några timmar där, gick en runda på stan, handlade lite ingredienser till kvällens middag och nu har jag landat på soffan med datorn i knät och Jenny Jägerfelds Här ligger jag och blöder bredvid mig. Valborg idag också, ju! Jag har faktiskt inga direkta planer ännu, har känt mig lite halvkrasslig till och från så tiden och humöret får leda vägen för vad som sker ikväll. Det blir grillat till middag och något gott att dricka till det i alla fall, det är det som är säkert! 

Vill ni göra något bra idag kan ni bli medlemmar i Feministiskt initiativ, det är nämligen inte långt kvar till 11000 (90 medlemmar kvar läste jag för tre timmar sedan) och ja, det är klart att F! ska fortsätta framåt och uppåt! Här kan ni göra det. Ha en fin Valborgsmässoafton nu hörrni! 
2 kommentarer

Bra dagar och Ikea.

Igår hade jag, Tara, Karin och Olivia äntligen reunion efter de två förstnämndas kringresande, jag har haft flera lediga dagar, unnat mig själv lite önskade inköp, min cykel är lagad och redo att användas OCH imorse bar det av till Haparanda och Ikea. Värsta kalasdagarna!

Alltså EN enda dag på Ikea är verkligen utmattande. Vi åkte dit nio imorse och var hemma kring fyra i eftermiddag, med oss tillbaka fick vi en MASSA småplock och delar till bokhyllorna vi tänkt hänga upp. Egentligen hade vi planerat att köpa en färdig bokhylla men när vi såg den var den alldeles för stor för vår vägg, vi ska hänga den där vi har snedtak och det begränsar ju höjden... så då fick vi tänka om, och bestämde oss för att helt enkelt hänga upp vita hyllplan med ljusa träkonsoler. Jag är nämligen helt förälskad i vitt + trä just nu, och jag tror att det ger lite mer karaktär åt väggen än att bara hänga en helvit hylla nu när vi ju dessutom har vita väggar också. Om det blir dåligt får vi helt enkelt måla dom vita, tänkte vi! 


Tror och HOPPAS att det kommer bli bra, men det återstår ju att se... 


Ikea är ju bästa stället att bara lasta på med saker ju. Krukor, lakan, kuddar, ramar... sådant som alltid behövs. Dessutom kom fönsterlampan och skålen från Ellos idag också, så det är verkligen som julafton nu! 
0 kommentarer

Vår och sommar-väskan.


Jag har köpt en ny väska! Oj, vilken speciell glädje det är i att göra ett sådant köp. Lite som att köpa skor. Hittade denna lilla box-modell på Åhléns och velade mellan en liknande i brunt och denna i svart i en halv evighet innan jag ba nä, nu slår jag till. Så det gjorde jag.

I samma veva var jag också tvungen att (ÄNTLIGEN) göra mig av med Monki-plånboken som hängt med mig sen typ högstadiet (vänster i bild) och istället köpte jag en så pytteliten plånbok som jag aldrig haft tidigare (höger i bild). Fick komprimera utrymmet och slänga en himla massa kvitton, men nu är den SÅ smidig och lätt och perfekt. Och väskan är den ultimata sommarväskan. Bara att slänga över axeln och den väger ingenting. Jag är så himla nöjd. Ikväll ska den till exempel få följa med på bio! 
1 kommentar