Nya hyllor, Valborg och F!:s framfart.

 
DÅ var bokhyllorna på plats! Lite halvfulla fortfarande men annars blev det så himla fint. Jag är jättenöjd och så glad att vi valde de träfärgade konsolerna, det blev verkligen precis som jag tänkt mig.

Började den här dagen med att trampa iväg på cykeln (äntligen cykeldags<333) till jobbet, avverkade några timmar där, gick en runda på stan, handlade lite ingredienser till kvällens middag och nu har jag landat på soffan med datorn i knät och Jenny Jägerfelds Här ligger jag och blöder bredvid mig. Valborg idag också, ju! Jag har faktiskt inga direkta planer ännu, har känt mig lite halvkrasslig till och från så tiden och humöret får leda vägen för vad som sker ikväll. Det blir grillat till middag och något gott att dricka till det i alla fall, det är det som är säkert! 

Vill ni göra något bra idag kan ni bli medlemmar i Feministiskt initiativ, det är nämligen inte långt kvar till 11000 (90 medlemmar kvar läste jag för tre timmar sedan) och ja, det är klart att F! ska fortsätta framåt och uppåt! Här kan ni göra det. Ha en fin Valborgsmässoafton nu hörrni! 
2 kommentarer