Saker jag tänkt på på sistone.

När jag utmanade Josef att räkna upp alla medlemmar i One direction och han bara "Harry..... öh... Johnny?". 

Jag är så otroligt jävla glad över Sandra Beijers blogginlägg januarifeminism. Sitter helt lyrisk och bara skrattar och applåderar. Eftersom jag som sagt inte twittrar längre har jag helt missat det bästa av det bästa, nämligen det här. Litar på att mina forna twitterallierade har retweetat och favoritat sönder det sista svaret. 
 
Här var jag kanske lite för glad för att existera, MEN, det ni ska kolla på: ansiktet i bakgrunden? Ögonen ser ut som en demon??? 


Nina Åkestam är faktiskt helt fantastisk. Om ni inte läser hennes blogg så börja göra det. Nu. 

Om det inte blir sommar snart så kreverar jag eftersom det snöar här i detta nu. Jag är inte skapt för att bo här. Så är det bara.

Igår på kvällen kände jag bara någon feeling i kroppen att jag skulle ha tur (en väldigt sällan förekommande känsla i mitt liv) så jag bara: nu ska jag gå och köpa en Trisslott. Trodde jag skulle skrapa fram storkovan efter två hundratusen men så kom trettio-jävlarna på rad. Så det blev en ny lott. Men den kanske blir min miljon!!! Har nämligen inte köpt och skrapat den ännu. Försöker få vinnarfeelingen att inta min kropp igen.

Det är verkligen 100% roligare att köpa inredning än kläder.

En grej som jag känner mig rörd av idag är Facebook-sidan Matkassen. Jag är väl kanske inte först med att få reda på detta, men jag lyssnade på ett avsnitt av Verkligheten i P3 där de berättade om detta fenomen och blev varm i hjärtat. 

Tur som fan att jag inte twittrar längre, det kan jag ju bara säga. Det är inte ens hög kvalitet på mina tankar längre.

Trasig och skamlig ridå.
1 kommentar

En onsdag i januari.


En fin solnedgång i vanlig ordning (har en grej för att alltid fotografera solnedgångar, älskar det tydligen). 
En av mina favorittröjor som inte är min utan min älskade pojkväns. Men den är bekväm och fin till höga jeans. Jättebäst.
Köpte blommor idag. The perks of att flytta hemifrån. Har blivit en liten tant men inte så pass att jag vet vad alla sorter heter, så den här är namnlös för mig. Men det här är i alla fall en sort som doftar helt fantastiskt i hela lägenheten.

Har städat på bokhyllorna också för om några dagar anländer några böcker som jag beställt hem från Bokus. Längtar.
Ja, lite mer solnedgång fast i reflektion mot väggen. Som sagt. Det är nästan sjukligt. MEN - så himla glad för att det äntligen börjar bli LITE ljust på eftermiddagarna. Jag är ju en sådan person som verkligen knappt orkar leva på vintern för att det är så mörkt och deppigt utomhus. Men så fort det börjar bli lite lättare luft ute och solen börjar lysa in på väggarna blir jag faktiskt lite glad ändå. Så det känns bra.

Annars: så här glad för ikväll blir det Tunnelbanan och massa snacks hemma hos oss. Det är veckans höjdpunkt när vi köper hem en massa gott att äta och ser på Tunnelbanan. Tänk att jag blev kär i någon som också älskar ett så konstigt program? Livet<3
0 kommentarer

Tre bilder från tre dagar.

Himmel + vår kvällsutsikt över stan. Soffbord. Ettårskalas-tårta.

Har precis kommit hem från jobbet, men det blir inte mycket till vila för alldeles strax beger jag mig iväg hem till min familj där vi är bjudna på middag. Förutom det lutar planerna åt att hänga en timme eller två i tvättstugan... det sistnämnda - sådant en gärna förtränger in i det sista. Trevlig söndag på er! 
0 kommentarer