Saker jag tänkt på på sistone.

När jag utmanade Josef att räkna upp alla medlemmar i One direction och han bara "Harry..... öh... Johnny?". 

Jag är så otroligt jävla glad över Sandra Beijers blogginlägg januarifeminism. Sitter helt lyrisk och bara skrattar och applåderar. Eftersom jag som sagt inte twittrar längre har jag helt missat det bästa av det bästa, nämligen det här. Litar på att mina forna twitterallierade har retweetat och favoritat sönder det sista svaret. 
 
Här var jag kanske lite för glad för att existera, MEN, det ni ska kolla på: ansiktet i bakgrunden? Ögonen ser ut som en demon??? 


Nina Åkestam är faktiskt helt fantastisk. Om ni inte läser hennes blogg så börja göra det. Nu. 

Om det inte blir sommar snart så kreverar jag eftersom det snöar här i detta nu. Jag är inte skapt för att bo här. Så är det bara.

Igår på kvällen kände jag bara någon feeling i kroppen att jag skulle ha tur (en väldigt sällan förekommande känsla i mitt liv) så jag bara: nu ska jag gå och köpa en Trisslott. Trodde jag skulle skrapa fram storkovan efter två hundratusen men så kom trettio-jävlarna på rad. Så det blev en ny lott. Men den kanske blir min miljon!!! Har nämligen inte köpt och skrapat den ännu. Försöker få vinnarfeelingen att inta min kropp igen.

Det är verkligen 100% roligare att köpa inredning än kläder.

En grej som jag känner mig rörd av idag är Facebook-sidan Matkassen. Jag är väl kanske inte först med att få reda på detta, men jag lyssnade på ett avsnitt av Verkligheten i P3 där de berättade om detta fenomen och blev varm i hjärtat. 

Tur som fan att jag inte twittrar längre, det kan jag ju bara säga. Det är inte ens hög kvalitet på mina tankar längre.

Trasig och skamlig ridå.
1 kommentar
Elin

alltså saknar dig så himla mycket på twitter :(:(

Svar: Sötis!!! Tack eller??
Rebecka