Längtar framåt.

Lite som händer här på bloggen nu men mycket som händer i livet och snart kanske jag kan outa någonting väldigt roligt här *bra bloggteaser*. Annars då? Idag har jag jobbat, efter det har jag och min favvoperson promenerat runt sjön och nu har vi hemmakväll i soffan och har precis tittat på Sommar med Ernst vilket jag älskar, det är somrigt och mysigt och Ernst är ju så härlig. Precis just nu surfar jag runt på inredningsbloggar och samlar på mig inspiration i mapp efter mapp och här skulle jag nog kunna sitta hela kvällen eller natten om det inte vore för att vi nu tänkte rulla igång ett avsnitt Walking dead. 1 kommentar

Dejt hela helgen.


Längesen vi hade en ledig helg tillsammans. Biodejt i fredags. Kvällstur med mammas båt i lördags. En lyckad shoppingrunda. Goda middagar och flera dopp i havet. Tack till denna helg för lugnet, nu börjar verkligheten med jobb och annat rulla igen! 
0 kommentarer

Soon.


Innan en utlandssemester är det ju extra kul att fylla på garderoben. Här ser ni därför delar av två färgsplasher jag tänkte ta med mig till Grekland i augusti. Klänning från Jacqueline de Yong och blus från Lindex superrea. Nu fattas bara en stor hatt och sedan är jag redo för en veckas sol, bad och härliga middagar! Längtar så. 
0 kommentarer