Fredagsöl, grillat och avkapat hår.

 
Idag har jag jobbat, sen trampade jag hem till mamma i ÖSregnet och så hade vi lite afterwork. Vi åt grillat, drack öl, varvade jordgubbar med melon och chips och pratade bort kvällen. Jättemysig fredag! Nu har jag precis kommit hem så jag ligger bara på soffan och ser på Sandra och Michelles senaste tvodd, skrattar typ konstant för att det är så kul, så det blir ett bra avslut på denna kväll.

På den överfiltrade bilden som porträtterar mitt ansikte (som sagt, jag hade cyklat i ÖSregn och kände mig inte som mitt snyggaste jag) ser ni min nya frippa också. En decimeter kortare blev det och jag är faktiskt mer än nöjd! Mitt tjocka hår blir bara som en lejonman när det blir för långt så det kändes kul att kapa och få lite frisyr över det hela. Imorgon öppnar jag på jobbet så det blir en tidig kväll för mig, hoppas att ni har haft en fin fredag. Kram kram! 
0 kommentarer

En viktig söndag.


Imorse tog jag mitt röstkort och min cykel och åkte iväg och röstade. Första gången jag röstar! Det känns så himla bra. Åkte sen till mamma med en tårta på Mors dag och blev bjuden på grillad entrecote till lunch, vi pratade bort två timmar och drack flera koppar kaffe med solen utanför fönstren. Lyxigt värre, Malte var såklart också där<3<3 så det kunde inte ha blivit bättre. Nu ligger jag på soffan och tänkte försvinna iväg i några kapitel av Analfabeten som kunde räkna. Lugn söndag. Bra söndag. Älskar söndagar.
0 kommentarer

Om böcker och en välkommen kvällssol.

Lugnt läge framför datorn efter en ivägskickad order till Bokus och en utläst bok på bordet bredvid (Paul Austers Vinterdagbok - en av få självbiografier jag tagit mig an att läsa). Har jobbat klart mina timmar denna vecka, så nu väntar en helg med shopping, umgänge, presentinslagning av något litet till kära mamma på mors dag, goda middagar, förhoppningsvis sol och så ska jag självklart lägga min röst inför EU-valet. Mycket viktigt att komma ihåg! Ut med rasisterna, heja heja. 

En bra vy från en innergård som har lyxen att ligga i läge för både förmiddagssol och kvällssol. Här det sistnämnda för någon kväll sedan. Lyxen i det.

(Okej, mina bilder är så JÄVLA tråkiga just nu, men jag är inne i en period som jag kallar: jag orkar inte. Så: jag orkar inte. Tack och hej.)
 
0 kommentarer