Första advent och igår.
Så blev det söndag och första advent. Helgen har varit ungefär så mysig som en försmak på julen ska vara. Min lillebror och Malte kom till oss för att baka lussebullar, vi har tagit fram julstjärnor och adventsljusstakar, druckit glögg, lyssnat på julmusik, jag har träffat Ellen och vi har fikat hos mormor och idag har jag och J gått på skyltsöndag. Jag har köpt hälften av de julklappar jag ska köpa i år, och köpt omslagspapper och snören för säkert hälften av paketsumman. Jag tycker att paketinslagningen är halva grejen med julklappar. Ha en fin första advent!  
0 kommentarer

4.

 
1. Julbelysning utanför sovrumsfönstret. 2. Låt vargarna komma. 3. Paketinslagning till en (snart) 18-årig lillebror. 4. Ett ansikte som är trött på sig självt och trött på denna årstid. Blek och trist, mest trött på mig själv kanske. Det ena som en konsekvens av det andra, antar jag. God natt på er!
0 kommentarer

Små, små granar.

 
Under alla pappersbitar på nedre bilden skymtar ni mitt häfte med analystexter. Tanken var att jag skulle jobba mig igenom dessa och en massa andra grammatikövningar idag. Det gick sådär. Började istället vika små julgranar som jag tänkt fästa på omslagspappret till min lillebrors julklapp, men sedan tyckte jag att de blev så gulliga så de får bo i två tomma ljusstakar över advent. Jag älskar att pyssla med papper! 

Förra året jobbade jag på Statoil på självaste julafton, så nu när jag för tillfället inte jobbar alls tänker jag ta lite revansch och julmysa extra mycket. Finns det en fördel med att plugga så är det väl den att alla juldagar et cetra är just röda dagar. Ingen mellandagsrea, inga tidiga morgnar bakom kassan, ingenting. Mer än ganska mycket plugg att jobba med över jul och nyår. Men eh. Det räknas liksom inte. Att disponera sin egen tid är på något vis alltid lite lyxigare ändå.

Nu tänkte jag gå ned på stan en sväng och kolla på julklappar. Jag fick sådan julfeeling... Och lite senare ska jag åka ut till Josefs jobb och möta upp honom där, så att vi kan handla tacosingredienser till kvällens middag samt second hand-strosa och köpa borrmaskin (roliga grejer...). Men SEDAN hem till tacosmys. Och fredag!
0 kommentarer