Fina vyer och en Valborgshälsning.

 
Med två fina vyer längs hamnpromenaden och ett lätt hjärta efter att idag ha jobbat i en klass där det utropades "om jag har yttrandefrihet så är Jimmie Åkesson en SKITHÖG" (framtidens ungar = <333 lovar er) så önskar jag er en fin Valborg. Det ska jag i alla fall ha! 
0 kommentarer

Flickvännen & Maken.


Jag visade ju er bilder på två paket häromdagen, dessa två böcker låg i det ena av dem och jag har precis börjat läsa Flickvännen av Karolina Ramqvist. Blev så inspirerad att läsa henne när hon var med i Babel för några veckor sedan så det ska bli kul att få göra det.
 
I övrigt är jag stressad och inte så jättepeppad på någonting särskilt idag, har inte gjort det plugg jag borde ha gjort inför morgondagen och vill bara boka en utomlandsresa nu men hittar inte det jag är ute efter :-( Jag har haft skola sedan imorse, dubbla seminarium och ätit dålig lunch, kanske inte så konstigt att humöret svajar då. Just nu längtar jag verkligen tills Josef kommer hem och kramar om och letar resor med mig, behöver nog lite livspepp helt enkelt. Imorgon blir en piggare och gladare dag! 
0 kommentarer

Nyckeltoner och fina material.

 
Bilder lånade från Rum21

En trendspaning just nu och det som ligger mig närmast om hjärtat är de dova pastelltonerna, grönt, inslag av ljust trä, läder och randigt. Därför gillar jag lampan och skålen från House doctor, Kryddkvarnarna från Menu och krukan från Anne Black, skulle gärna köpa rubbet om jag inte försökt spara mina pengar inför sommaren. Men för nuvarande får detta förbli just en önskelista...
0 kommentarer