Alla goda ting...

 

Ni vet när man köpt nya kläder och tycker så mycket om dem att man knappt vill använda dem? Japp, så mycket tycker jag om mina tre senaste tröjköp. Väntar på de perfekta tillfällena att inviga dem, typ skolstart och festligheter. Två på rea dessutom, det verkar vara min specialitet! 

Idag har jag fikat med Ellen, tagit långpromenad i solskenet, städat, ätit tacos till middag och nu blir det en hemmakväll. Orphan black, kladdkaka och mysläge väntar. Fin fredag önskar jag er! 
0 kommentarer

Stilförebild.


Nu är ju detta ingen modeblogg men jag måste ändå få berätta vem som inspirerar mig mest stilmässigt. Alexa Chung har i flera år varit min "stilförebild". Jag har alltid tyckt att cirka allt hon bär är snyggt så nu när jag stegvis uppdaterar min trötta garderob är detta min visuella moodboard.

Idag har min kämpe till lillebror tagit körkort, så vi ska fira med grillmiddag hos mamma. Tar nog cykeln dit så att vi kan dricka öl och skåla. Stolt storasyster är jag idag!
1 kommentar

Andrahandsfynd.


Den här sommaren loppisfyndar jag nästan varje vecka. Idag, efter att ha ätit lång mysfrukost med delar av Josefs familj, besökte vi återvinningsmarkanden och jag köpte två fat från Upsala Ekeby + två små flaskor (som jag tänkte använda som vaser för mina sticklingar) för 35 kr totalt. Nöjd är bara förnamnet! 
1 kommentar