Fredag 10.14.


Vilken pangmorgon. Vaknade upp till strålande sol och drack morgonkaffet med fönstret på vid gavel, snörade på mig gympadojorna och gick en promenad med P3 dokumentär i lurarna. Det är något i luften när vädret förändras så här, visst är det? Det är som om varenda arbetande person som rör sig på gatorna är lättare i stegen, nästan så att man vill hälsa på människor man passerar. Uteserveringen vid Bistro Norrland såg så obsekrivligt lockande ut: rottingsoffor med kuddar skapade för mig imaginära kaffekoppar, glada sällskap, bruna ben. Jag är som vanligt tagen av havet, vet inget vackrare. Älskar att bo i en hamnstad.

Imorgon har jag tenta och sedan ska vi grilla hos mamma, det ska bli mys. Idag är jag bara l-e-d-i-g, detta ord som är både lustfyllt och ångestkrävande emellanåt. Skulle ha jobbat men tänkte att jag måste öva på att vara ensam och rastlös också. Jag har inga planer för dagen men senare idag kommer nog ett boktips upp här i alla fall, och så ska jag väl försöka snegla lite på gamla tentor (med mina fingers crossed). Eller så är det precis vad jag inte ska göra i sista stund, kanske får jag tenta grammatik på lektionsförvärvad kunskap och intuition. Kanske har jag medvind. Kanske längtar jag så jävla mycket efter sommaren nu att inget annat spelar särskilt stor roll.
3 kommentarer
ISA

Jösses vilken pangstart på dagen! <3

Anna

Bättre start på dagen kan man inte få! Jag gillar verkligen P3 dokumentär! Vilka andra poddar lyssnar du på? Jag är på jakt efter nya =)

Svar: Jag med! Jag lyssnar på poddar liksom i omgångar, just nu mest Alex & Sigge som jag lyssnar ikapp (favvopodden!), Ihop med Josefin är en härlig skrattpodd, Blankens Swanberg är vettiga och Källan är en inspirerande podd om kreativitet. Kanske gillar du någon av dem :)
Rebecka

Anna

Alex & Sigge hade jag koll på; kan dock inte påstå att jag fastnad för den podden. De andra är nya för mig o ska kollas in; tack för tipsen =)

Svar: Haha åh, ja men de andra är inte det minsta lika lika Alex & Sigges iaf så kanske att de fungerar då ;) Hoppas du gillar någon!
Rebecka