Veckans bästa dag och sommarönskningar.

Nu är hon hemma igen, Olivia. Min sexårsbästis som alltid är sprudlande glad, ofta med ett tiotal roliga anekdoter på lager. En fin start på dagen att få träffa henne igen efter fem månder. Tänka sig vilken tur jag har som har vänner som hängt med så länge i livet.
Mycket gladare och med lite lättare steg än föregående dagar denna vecka tog jag sedan bussen till skolan för seminarium, det näst-sista för terminen innan jag kör fullt ut tentaplugg och jobb resterande tid innan sommarlovet. Det ska bli helt himla underbart med sommar. Josef har tagit ut semester för första gången sedan vi blev tillsammans (!), min familj sjösätter snart båten, vi får uppleva vår första sommar som grannar med hamnen och om trettiosex dagar är jag utomlands. Nu vill jag inte lägga jättemycket press på denna sommar men alltså... Det känns rimligt att den toppar föregående somrar. 

Tre bilder från Samos förra sommaren. Tillbakalängt i tentaplugget...
1 kommentar
ISA

Åh, utlandet <3 så fint! och hääärligt peppig du verkar. Bådar gott för sommaren tycker jag! inställningen är ju allt. Eh, typ. Kram!

Svar: Javisst, inställningen är väl en 80%, resten hänger nog på vädret faktiskt... Hehe.
Rebecka