Midsommarafton.

Min midsommar i år gick i lugnets tecken. Jag åkte ut till skärgården tillsammans med Josef, mamma och mina bröder. Första gången på flera år som jag får vara tillsammans med hela min familj, det var fint.  

Båtturen dit var ingen dröm - motvind och en hel del vågor gjorde både mig och min bror illamående. Men så fort vi anlagt båten vid bryggan och solen kom fram glömde vi det och blev genast på glatt humör.

Och tog en tur runt ön där jag aldrig varit förr.

Där fanns klipphällar och det öppna havet.
Och skogen med alla dess mygg...
Efter att vi promenerat runt på ön var det dags för lunch! För min del blev det vegokorv med bröd, potatissallad och coleslaw. Till efterrätt vattenmelon, jordgubbar och kaffe. 

Efter lunchen tog vi oss ännu en promenad, gick ned till havet och doppade händerna vid strandkanten. 
Därefter lät jag min pojkvän och mina bröder underhålla varandra med fotbollsspelande medan jag själv kopplade av i solen med min mamma som sällskap.
Till slut var det dags att börja bege sig hemåt igen. Om ditfärden var en mardröm så var hemfärden en dröm, precis som en båttur ska vara. Låg ute och njöt hela vägen.
 
Med den här utsikten kan en ju inte göra annat än njuta.
Vi var helt slut efter skärgårdsvistelse och båttur (vet inte vad det är som gör det men jag vill alltid typ sova när jag varit ute till havs - kanske något litet solsting?). Vi pallrade oss i alla fall ut till en gräsyta för att förtära en enkel middag och skåla i rosé i plastmuggar som gav mig högstadievibbar. 
Men sedan kom ovädret och då var det bara att trampa hemåt på cyklarna igen.
Skål och klart slut - tack midsommarafton för det här året!
1 kommentar
ISA

verkar som vi hade bättre väder i Värmland än här i SThlm *win* ;) Fast skärgården på midsommar känns så jäkla mysigt!

Svar: Haha, jag bor inte i Stockholm men ja skärgården är ljuvlig :-)
Rebecka