Livet för ett, två, tre, fyra, fem år sedan.

För ett år sedan...
Skrev jag tenta i första mattekursen. Skrev efteråt på bloggen: "Jag sov oroligt i natt. Vaknade halv fyra efter en mardröm där jag gått fel i sökandet efter tentasalen och inte fick skriva tentan, fick sedan veta att en klasskompis brukar drömma exakt samma dröm natten innan tenta. Ångestdröm...". Fick i dagarna ett välkomstmail av min handledare att vår VFU-klass såg fram emot att jag och Amanda snart skulle komma dit och precis innan VFU-starten fick jag beskedet: godkänt på mattetentan. Lättnad. Eufori. Så sjukt stolt!

För två år sedan...
Var jag också precis färdig med tenta, men då min första tentamen någonsin. Jag gick ofta promenader, var nyinflyttad i lägenheten, njöt av livet som stadsbo, bowlade med Josefs familj och pluggade.

För tre år sedan...
Gick jag också mycket promenader, hade precis flyttat hemifrån, jobbade på Flash, tjuvstartade julen redan i slutet av oktober och mådde lite upp och ner hela hösten.

För fyra år sedan...
Bodde jag hemma, gick sista året på gymnasiet (så knäppt att det gått fyra år), brunchade med Jessica, tränade ofta, hade precis tagit körkort = körde bil överallt och var aldrig lyckligare än när sista fredagslektionen tog slut och helgen började.

För fem år sedan...
Hängde jag på fik med mina vänner, shoppade upp studiebidraget, förberedde mig för halloweenfest med Jessica ^, pluggade och var övertygad om att jag skulle bli journalist. Se där vad livet kan förändras på fem år.
0 kommentarer