En liten lista om sommaren som varit.

Vad var bäst med sommaren 2017?
Att få ha fina vänner hemma över sommaren och att jag hunnit med att träffa dem trots korta visiter och jobb. Att hitta lugnet, eftersom jag klarade matten och därmed slapp den skräckinjagande omtentan. Att ha sovmorgnar, äta långfrukost var och varannan dag, cykla överallt. Men alltså det där lugnet framför allt, det är fasen inte att underskatta.

Vad var sämst?
Att tiden gick så fort! Att det blev för få picknickar och för lite uteserveringshäng. Alldeles för lite uteserveringshäng. OCH VÄDRET. Har inte legat på en strand i år, förutom en dag ute i skärgården? Jäkla skitsommar alltså. Hann inte ens åka ut till Brändöskär, min favoritö i skärgården, på grund av vädret... Nä, nästa sommar vill jag ha revansch och det är jag nog inte ensam om.


Vilken månad var din favorit?
Det här omtalade lugnet har typ infunnit sig först nu i augusti, men juli var väl den månad jag hann göra mest så det får bli juli. Augusti är ju dock inte riktigt slut ännu... 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Ja jag sprang nog mer än jag någonsin gjort i mitt liv tidigare? (Obs sant) Lite nya arbetsuppgifter på jobbet. Drack prosecco för första gången? Haha. Sådana småsaker. 

Har du rest?
Nej men ska! Så himla lyxigt att ha en resa att se fram emot, nämligen Kroatien i september. Jag behöver det...

Vad har varit svårast?
Att hinna med allting jag ville hinna med. Det där med balans är inte alltid enkelt. 

Har du lärt dig något?
Att jag kan mer än jag tror. Låter klyschigt men är så sant, jag ska sluta nedvärdera mig själv.

Vad har varit soundtracket?
Det blir nog Om du visste vad du ville.

Hade du några mål för sommaren?
Nja men önskemål. Några som blev av var att dricka rosé på uteservering, ha picknick, spendera några dagar i stugan och lite annat smått och gott. Några som ännu inte blivit av: paddla kajak, spela tennis, morgondopp i havet. Middag på uteservering med Josef, men det blir av till helgen som tur är. Resten kanske också hinns med, hoppas... 

Vad ser du fram emot resten av året?
Musikens makt i helgen! Att fortsätta känna mig stark och glad. Kroatienresan. Få veta var jag ska göra min tio veckors-praktik. Höstluften. Bocka av näst-sista terminen på universitetet (skräckblandad förtjusning). Ser även fram emot julen och adventstider, men det får man väl inte säga redan i augusti...? 

0 kommentarer