Förra veckans höjdpunkter.


Förra veckan avslutades fint. Ja, först var det födelsedagsfikat på onsdagen, där vi tände ljus och satt inne i vårt vardagsrum medan regnet smattrade hårt mot fönsterrutorna. Fick presenter och bryggde påtår så att vi kunde sitta kvar länge. Min gulliga familj ändå.

På fredagen gick jag och Josef ut och åt på Bistro Norrland, vi kunde till vår stora glädje sitta på uteserveringen som planerat och jag slog till på en burgare, man får ju passa på i en stad där utbudet av dessa i vegetarisk skepnad annars ofta begränsas till sportbarerna. Josef gillar inte efterrätter (...) så medan han beställde in en öl till njöt jag av livets efterrätt med hjortron, något slags krispigt bröd och vaniljglass och en dubbel espresso. Bästa sättet att toppa årets sista uteserveringsmiddag.

På lördagen dog vårt internet (ingen dator! inget Netflix! panik!) och vi var därmed tvungna att styra om lördagsnöjet som då övergick till tennismatch, men jag ska erkänna att jag sumpade spelet litegrann. Synd för Josef som teamades ihop med mig enligt devisen "sämsta spelaren får vara på lag med bästa spelaren för att väga upp jämnt". Jaja, mysigt ändå att kunna vara ute i kvällssolen i bara t-shirt trots att det börjar kännas höstigt nu, och lagom till att vi kom hem hade Comhem (haha, kom hem - Comhem) fixat avbrottet och vi kunde återgå till soffhänget. 

Till sist har jag plöjt ett par kapitel i The hate u give som jag än så länge tycker är en av de bättre YA-böcker jag läst, men jag har ännu en tredjedel kvar så vi får väl se om betyget håller hela vägen igenom.

Ungefär så såg min förra vecka ut. Nu är det ny vecka och nya tag. Heja! 
0 kommentarer