Livets fredag.

Min fredag var himla härlig. Jag var kompledig eftersom jag jobbade förra helgen och detta tog jag tillvara på bästa sätt.Började med lyxfrukost som sig bör. Jordgubbar och kaffe gör pricken över i:et på vilken vanlig morgon som helst.Efter frukosten bestämde jag mig för att äntligen passa på att gå på massagen som jag fick i julklapp. Har ej ännu känt *ro i kroppen* för att gå på massage, men i går kändes som en bra dag.Innan det gick jag dock på en liten morgonpromenad för att andas frisk luft och ta vara på solstrålarna. Jag älskar att promenera på morgnarna när gatorna är lugna. Efter massage och handling gick jag hem och hamnade i soffan ett tag med en thriller som jag lånat.

 

Men ganska snart var det dags att svida om och göra mig klar för fikadejt med... 

 
Dessa två damer! Ändå skön semesterfeeling kvar i kroppen när fikat obemärkt övergår till Prosecco och rosé. En riktig uteserveringseftermiddag i solen med andra ord.
 

När jag kom hem slutade Josef jobbet så då gjorde vi i ordning tacos till middag. Oj, oj, oj så gott det är med tacos, skulle nog välja det om jag bara fick välja en maträtt för resten av livet. 

Dagens planer? Ta vara på solen. Läsa bok. Bjuda min lillebror på middag. Kanske hämtmat? Kanske en skål godis. Kanske bara njuta av att livet blir precis vad man gör det till. 
0 kommentarer