Ljusstake och pastellfärgade ljus.

I morse hade jag lovat att följa med min kära mor till Mio för att kolla på lite nya möbler då hon precis har flyttat. Medan mamma slog på stort och köpte matbord och stolar slog jag på smått och köpte... en ljusstake! Som jag dessutom lyckades få 20% billigare eftersom det bara fanns visningsexemplaret kvar. Alltid kul med fyndkänsla. 


Men jag köpte inte bara själva ljusstaken, nej nej. Jag köpte även världens finaste ljus i pastellfärg! Hallå, hur fint är inte detta? Varför har jag använt vita ljus hela mitt liv? Känns som att jag gått miste om någonting. Denna gröna färg ser lite lyxigare ut på något vis, tycker jag. Plus att vår lägenhet går i mycket grönt och pastelltoner så det smälter verkligen in.


De fanns även i pastellrosa vilket ju var minst lika fint som det gröna. Så jag laddade upp med ett par av varje färg och nu längtar jag till diverse middagar när jag får tända ljus i min nya ljusstake. Det lilla i livet, ni vet.

Ljusstaken ska dock inte stå som på bilden, mot en kal vit vägg. Det var mest för bloggens skull. Framöver ska den nämligen pryda den runda marmorbrickan på vårt köksbord. Jag tänker att det blir fint med cirklarna som kommer igen (det vill säga marmorbrickan, foten och cirkeln på ljusstaken) och så. Men vyn över mitt köksbord förekommer alltför ofta i denna blogg, så det tar vi en annan gång.

Nu är jag så peppad på att rensa ut och göra om här hemma, second hand-fynda och byta ut gamla saker som stått på sina platser lite för länge. Det är hösten, jag säger ju det. Den gör någonting med mig.
0 kommentarer