Första advent.


Söndag, första advent och med det tänkte jag visa er min eftermiddagssysselsättning i kombination med två nya inredningsköp. Jag mötte upp Ida efter lunchtid för att gå ett varv på julmarknaden i stan, vi köpte båda varsitt paket te men fikat skippade vi eftersom vi båda hunnit med att baka. Jag hade bakat en saffrasbutterkaka och hon tog med sig två lussebullar, vi var förstås tvungna att testa båda sorterna och gissa om vi blev mätta.

Två nya inköp syns dessutom i bild; adventsljusstaken och löparen. Var lite osäker på om det skulle vara fint med löpare (har nog aldrig haft någon förut) men kom fram till slutsatsen att det blev fint, inte minst med ljusstaken ovanpå. Tyckte det blev en mysig, ombonad känsla. Inte direkt juligt kanske, men julgranen och adventsstjärnorna i fönstren får väga upp för det.

Nu sitter jag i soffan och smälter fikat och tänkte göra någon middag innan jag avslutar söndagen med lite styrka på gymmet. Imorgon är det måndag vilket innebär ny VFU-vecka och fler långa dagar med plugg. Jag har tyvärr inte orkat plugga någonting i helgen men någon gång ska man väl få vara ledig också, eller... 
0 kommentarer