Julaftonsbilder.

Så här ett par dagar senare tänkte jag bjuda på några bilder från min julafton. Häng med!


Morgonen började med att jag och Josef öppnade våra julklappar från varandra. Eller vänta nu. Morgonen började med att jag vaknade med halsont och sprängande öron, så mysnivån var inte riktigt så hög som den låter - det ska jag ärligt medge. Men efter en Ipren var jag halvt på gång och öppnade vi julklappar.


Fick en så fin julklapp av Josef som jag praktiskt taget kommer bära med mig överallt. <3 Perfekt nu när jag ska skriva exjobbet till våren och kommer kånka runt på dator och litteratur mellan lägenheten och biblioteket.


Efter julklappsöppning blev det julfrukost. Vaniljyoghurt med kanelgranola och knäckemackor med quornskinka. Och kaffe förstås.Sedan knatade vi över till min mamma som numer bor i princip granne med oss. Det är så mysigt ärligt talat, haha. Allting blir så okomplicerat när man kan promenera till varandra.


Därför passade det perfekt att vi drack kaffe och åt några pepparkakor där på förmiddagen innan Josef skulle iväg och fira med sin familj och jag med min. 


Fick även öppna en julklapp från mamma; Ännu mera vego! Har redan Mera vego och har lagat massa recept från den så jag kan lova att även denna kommer rädda en hel del middagar. Faktum är att jag redan ikväll lagade en lasagne från denna bok och den blev en riktig höjdare.


På eftermiddagen åkte vi till min kusin ^ med familj och åt julmiddag där. Drack hallon- och lakritsglögg (inte så dumt faktiskt), jag åt mitt eget lilla vegetariska julbord och så avslutades kvällen med...


... pepparkakscheesecake som Ellen bakat, så fin och ljuvligt god. Vi toppade julaftonskvällen med det bästa av allt, sällskapsspel! Men vid det laget hade jag lagt undan kameran, har nog fortfarande inte riktigt fått rutin på fotograferandet men jag kämpar på ska ni veta. Vi spelade i alla fall Med andra ord innan jag åkte hem till Josefs familj och sa god jul till dem.

Tacksam för att ha fina människor nära mig i livet. Det är ändå det allra viktigaste. 
0 kommentarer