Senaste veckan.Nu är det 23:e december vilket innebär jullov för mig och även dagen före julafton. Jag har precis varit på gymmet och nu har vi lagt in quornskinkan i ugnen, jag ska sminka mig och efter att jag och Josef ätit ett litet julbord åker vi till hans föräldrar för att spela bingolotto. Och kanske senare åka till min familj också för att hinna ha lite uppesittarkväll även med dem.


Under veckan som gått har julstämningen på skolan varit hög då vi bland annat varit på julkonsert med eleverna.


Dessutom fick de göra en praktisk uppgift på NO:n där de fick isolera egna termosar i par utifrån sina hypoteser och sedan hade vi en tävling om vems termos som höll värmen längst. Gissa vilken som blev vinnaren, om jag säger att skönheten inte var det viktiga? 


Sedan har det såklart blivit en del julkortspyssel också. Mitt hjärta smälter när jag ser *den tuffa killen i klassen* sitta längst inne i ett hörn med armen täckt över kortet och skriva "god jul älskade mamma och pappa" och en massa hjärtan. <3

 
I torsdags tog jag och Ida en firarfika och pratade om att det nu endast är två dagar kvar av praktiken efter jul. Jag känner stort vemod över att behöva lämna dessa fantastiska fyror som jag ändå hunnit lära känna så väl under hösten. Men jag får hoppas att jag får komma tillbaka någon gång i ett annat sammanhang (kanske när jag skriver exjobbet) och se hur det går för de små liven.

 
Nu blir det inga fler trötta morgnar med vinterjacka och ett öga öppet för nu väntar två veckors LOV. Jag är dock inte helt ledig eftersom jag ska skriva på min rapport samt jobba på biblioteket ett par dagar, men rätt så ledig ändå. Och sovmorgon varje dag. Kunna disponera min egen tid. Vara ute. Åka skidor. Träna. Äta vad jag vill och njuta. Ja, livet är extra härligt ibland.

God jul om inte annat! 
0 kommentarer