Fragment.

Hej mitt i sommaren! Livet rullar på trots att jag jobbar men ni får hålla tillgodo med lite mobilbilder här för nuvarande. Inga bilder där jag syns heller eftersom jag gått omkring i sommarlunken och knappt tänkt på utseende eller att dokumentera livet. Men några saker har jag gjort på sistone i alla fall:Som att spela kubb i kvällssolen. 


Åka ut med båten och grilla trots att vädret påminde mer om oktober än juli. 


Lunchat med Ida och jag tycker nog ändå att de bästa salladerna finns på Salladsbaren. Kan aldrig bli fel med rödbetor, sötpotatis, avokado, jordgubbar och melon. Mmm.


En biokväll blev det också i förra veckan. Apornas planet <3 


I lördags åkte vi till Storforsen med Josefs familj, men det vet ni ju redan.Och dagen därpå fick jag träffa Tara och Karin på brunch vilket var så efterlängtat och mysigt.


Och i förrgår kom sommarvärmen, äntligen. Då blev det en promenad efter jobbet.


Och värmen höll i sig även igår så jag och Jessica hade picknick, årets första. När solen kom fram mellan molnen värmde den så att det brände på kinderna. 


På kvällen, när jag kom hem och Josef också slutade jobbet, gick vi till Espresso house och köpte varsin kall passionsfrukt och mynta-dryck. Den är så god, myntan påminner mig om mojito och smakar sommar.

Nä, nu ska jag göra frukost och förbereda mig för jobbet och sedan får vi se vad det blir av denna dag. Hoppas att ni får en härlig onsdag! 
0 kommentarer

Storforsen.


 
En dagstripp till Storforsen med Josef och hans familj = grillat, en massa vattenmelon, gulliga syskonbarn och efterföljande lugnt stughäng i kvällssolen. De har nämligen stugan i närheten så vi passade på att pausa där en stund efteråt för att njuta av lite sol och snack. Nu har vi precis kommit hem, ätit middag och jag har hällt upp en skål med lördagsgodis. Andas ut i soffan. Hur kan en bli så trött av en dag utomhus? Jag antar att det har att göra med ljudet från forsen och att promenera runt på de ojämna stenarna, känner mig i alla fall trött i både kropp och knopp. Imorgon ska jag i alla fall på tidig brunch med två favvopersoner i detta liv så jag ska gå och lägga mig ganska snart *pensionär*. Fin lördagkväll på er! 
0 kommentarer

Ett middagstips.


Hej! Idag jobbade jag, vilket var starten för mina fyra sommarjobbsveckor på bibblan. Turligt nog (...) har det regnat så det var många besökare som ville låna böcker och jag höll mig sysselsatt hela dagen. När jag kom hem googlade jag runt på lite matinspiration eftersom jag varit väldigt dålig på att variera mig på sistone, och snubblade över en så MAGISKT god sommarmiddag som jag måste tipsa om. Jag följde detta recept prick, men la till ugnsrostad zucchini samt sallad och tomat. Så himla gott, ska absolut lagas igen. Nu däremot? Fortsatt soffläge, det regnar nämligen fortfarande. Kul vädersommar... 
0 kommentarer