Fragment.

Hej mitt i sommaren! Livet rullar på trots att jag jobbar men ni får hålla tillgodo med lite mobilbilder här för nuvarande. Inga bilder där jag syns heller eftersom jag gått omkring i sommarlunken och knappt tänkt på utseende eller att dokumentera livet. Men några saker har jag gjort på sistone i alla fall:Som att spela kubb i kvällssolen. 


Åka ut med båten och grilla trots att vädret påminde mer om oktober än juli. 


Lunchat med Ida och jag tycker nog ändå att de bästa salladerna finns på Salladsbaren. Kan aldrig bli fel med rödbetor, sötpotatis, avokado, jordgubbar och melon. Mmm.


En biokväll blev det också i förra veckan. Apornas planet <3 


I lördags åkte vi till Storforsen med Josefs familj, men det vet ni ju redan.Och dagen därpå fick jag träffa Tara och Karin på brunch vilket var så efterlängtat och mysigt.


Och i förrgår kom sommarvärmen, äntligen. Då blev det en promenad efter jobbet.


Och värmen höll i sig även igår så jag och Jessica hade picknick, årets första. När solen kom fram mellan molnen värmde den så att det brände på kinderna. 


På kvällen, när jag kom hem och Josef också slutade jobbet, gick vi till Espresso house och köpte varsin kall passionsfrukt och mynta-dryck. Den är så god, myntan påminner mig om mojito och smakar sommar.

Nä, nu ska jag göra frukost och förbereda mig för jobbet och sedan får vi se vad det blir av denna dag. Hoppas att ni får en härlig onsdag! 
0 kommentarer