Två dagar på hamnfestivalen.

Halloj! Eftersom jag fortfarande har förkylningen från helvetet och inte gör annat än att ligga här och tycka lite synd om mig själv kan vi väl recapa min helg i stället? Okej, då gör vi det.


På fredagen jobbade jag och vips var klockan 16 och det var dags att åka hem och fixa sig. Jag gillar på något vis att jobba fredagar, för när man ska hitta på saker på kvällen blir känslan så mycket bättre tycker jag, jämfört med lördagar när man ibland bara går och *väntar på kvällen*. På fredagar är alla på jobbet är glada, man får hälsa låntagarna trevlig helg och denna dag sken också solen vilket kanske spädde på den glada känslan ytterligare. Åkte i alla fall iväg på trädgårdsfest som slutade med att vi åkte in till stan, där jag och Jessica mötte upp Josef och några kompisar, dansade bort lite energi och avslutade kvällen med en promenad hem genom stan. En väldigt bra kväll med en finfin vän.  
 

Dagen därpå var jag ofantligt trött. Trodde att det var en efterdyning från föregående kväll men det måste nog ha varit min förkylning som kom krypandes i samma veva. Jag kämpade mig i alla fall upp och ut på en promenad för att rensa kropp och knopp, sedan läste jag en stund i gräset innan jag gick hem och vilade på soffan. Sedan blev det en andra kväll på hamnfestivalen, där jag och J mötte upp hans syrra med kille, käkade falafel och lyckades haffa Luleås bästa utsikt när vi gick vidare för en drink. Efter några öl (de) och alkoholfri drink (jag, som inte var lika kaxig) gick vi och såg Hurulas konsert. När de andra gick vidare efter tolvslaget gick jag hem och bäddade ner mig under täcket. Och ja, sedan vaknade jag med feber och resten är historia... 

Well, jag har i alla fall hunnit plöja hela senaste säsongen av Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix och i dag ska jag faktiskt pallra mig till Ica för att handla ingredienser till en ost- och broccolisoppa. Någon måtta får det väl vara på hur tråkigt man kan ha det!  
0 kommentarer