En extra mysig söndag

Hej! Häng med genom linsen på det jag gjorde av min söndag vet jag. En extra mysig sådan faktiskt.


Den började nämligen med att jag gick upp klockan 9 och bakade scones till frukost. Detta dukades sedan upp på vardagsrumsbordet framför...


Den spännande rysaren mellan Kalla och Björgen. Ja jag har blivit den som går upp en söndagmorgon för att kolla på längdskidor vadårå! Helt ärligt bland det mest underhållande jag vet på tv. Längtar som sjutton till vinter-OS som sammanfaller med mitt examensarbete = kommer ha stora möjligheter att stanna hemma och följa allting hyfsat slaviskt.


Ah men efter att ha kollat på längdskidor som en annan pensionär var det dags att sminka sig och byta om. Fick med mig Josef, som hade sin enda lediga helgdag på tre veckor, på stan för att bidra till Black Friday-konsumtionen genom några viktiga köp.


Viktiga som i "saker jag faktiskt behöver". Kom hem med ett nästan helt nytt alpinkit: pjäxor, vilket jag verkligen var i behov av (de jag åkte i förra året gav mig blåmärken på smalbenen eftersom de var för små), en ny hjälm och ett par goggles. Okej, goggleserna var mest för att göra min nya skidåkarstil komplett. Men i övrigt var det välbehövliga köp, och kul att kunna handla lite billigare åtminstone.När jag kom hem satt jag och pillade med bloggen ett tag, sedan bytte jag om och gick till gymmet. Sprang en halvtimme på löpbandet, första passet efter förra veckans förkylning, och rensade huvudet.Efter middagen avslutade jag söndagen med tredje dagen av min 30 days of yoga-utmaning som jag försöker mig på nu. Går bra hittills! Jag, som alltid är omringad av ljudet av en podcast eller någonting annat, behöver verkligen öva mig på att inte tänka på någonting. Dessutom har jag blivit så stel på sistone så det känns så skönt att stretcha ut med lite yoga.

Eller just det, helt slut var söndagen inte efter yogan för vi hann med att kolla på en dokumentär på Netflix också - Captive. Vi såg första avsnittet som handlade om fängelseupproret i Lucasville, Ohio, 1993. Sjukt spännande! Dessutom måste ju senaste säsongen av Orange is the new black vara inspirerad av det upproret (fast OITNB är en mildare version då). Jag tyckte att många grejer var för lika för att vara en slump men jag kanske är sist på bollen med att dra den parallellen? Ett tips, om inte annat.

I dag har varit en mindre mysig dag, eller det har nog bara varit rent allmänt mer måndagskänsla över det hela. Men det här blir nog en bra vecka ändå!
0 kommentarer