Från kopieringsrummet till förkylningssoffan.

Hej! I dag är jag sjuk och det är tråkigt, så långtråkigt. Tänkte därför bjuda på lite vardagsbilder som jag tagit sedan i fredags. Helt oslipade bilder från alldeles särskilt vanliga dagar i livet alltså.


Vi börjar i fredags när jag kände mig som en 100-procentig stereotyp lärare: tofflor, nyckelknippa och kopieringsmaskin i kombination. Skrattade lite åt mig själv och var tvungen att dokumentera.


Efter denna överbelastning av läraraura gick jag och Ida och fikade och snackade skit i ett par timmar. 


Och på kvällen bytte jag om för då vankades det middag med min familj. En rolig kväll med mycket skratt och tacksamhet över de närmsta personerna jag har i livet. (Redan här tycker jag att man ser min förkylning på ingång, rosiga kinder och trötta ögon...)


På lördagkvällen var det tvära kast rätt ner i soffan - Josef var borta med kompisar och jag hade lägenheten för mig själv vilket innebar Ben & Jerry's Half baked (den enda rätta smaken), täcke i soffan och att sträckkolla Jane the virgin. Innan dess hade jag haft en mysig fikastund (jorå, fika igen) med Jessica som laddat mig med massa bra energi, så att bara slappa i soffan blev ett perfekt avslut på dagen.


I går fortsatte jag att hålla lektioner med sexorna som lät kreativiteten flöda med bilder, symboler, begrepp och problemlösning. Jag gör allt för att göra detta ämne så roligt det bara går och hoppas att jag lyckas. 


Och i dag tog jag det sega men förhoppningsvis kloka beslutet att stanna hemma eftersom jag, som sagt, känner mig förkyld. Jag har kurerat mig på bästa sätt med serietittande och så har jag läst en bit av Ferrantes andra roman (så bra redan! Jag älskade Min fantastiska väninna och ser fram emot att på nytt djupdyka i Elena och Lilas värld). Det är dock så trist att missa dagar av praktiken eftersom man måste komplettera dem på slutet av VFU-perioden, när man ju egentligen bara vill fortsätta med nästkommande kurs, men det kan inte hjälpas. 

Jag hoppas bara för allt i världen att jag är pigg i morgon för jag orkar inte med en dag till här hemma. Stress lindrar väl inte direkt tillfrisknandet men jag vill absolut inte bli mer förkyld än så här... Det kan vi spara till en annan gång, livet. Typ till våren när jag skriver examensarbete och inte behöver vara på skolan fem dagar i veckan. Okej? 
0 kommentarer