Fredagslista.

 
VECKANS BÄSTA: att jag fick träffa Olivia som varit hemma på snabbvisit <3 Samt att det snöade lite en dag och jag fick vinterlängt. Det här menlösa höstmörkret kan vi skrota lika gärna va?

VECKANS KÄNSLA: blandade känslor. Men mest ganska pigg och glad. Har tidigare praktikperioder känt mig helt dränerad under första veckan men antar att jag börjat få koll på läget och någon slags vana av att vara i barngrupp så det känns inte alls lika farligt denna gång.

VECKANS LÄTTNAD: var en personlig grej.

VECKANS PIRRIGA: att jag varit på föreläsning om jobbsök, löneläge och fackförbund. Ändå nära nu.

VECKANS SÄMSTA: att jag fortfarande inte kommit på vad jag ska göra på mina mattelektioner efter lovet. PANIK. Men jag kanske får en snilleblixt i nästa vecka. 

Lektion jag inte kan göra med sexorna efter lovet pga för enkelt men som jag däremot gjorde med fyrorna i går.

VECKANS PODD: har varit att lyssna ikapp på Alex & Sigge som jag inte hunnit med riktigt de senaste veckorna.

VECKANS MIDDAG: ja snart väntar fredagstacos i detta hushåll och det är ju LIVET. Längtar orimligt mycket tills Josef slutar så att jag får äta någon himla gång. 

IDAG: fick jag sluta tidigt vilket var skönt. Dagen har känts så lång efter det (på ett bra sätt!). Har hunnit handla inför middagen, hälsa på mamma, vara ute på en löprunda, duscha, gå på stan och köpa nya boots, gå förbi systemet samt DISKA. Oj oj oj hörrni.

HELGEN: är så otroligt efterlängtad, eftersom jag jobbade förra helgen har min vecka sträckt sig från lördag-fredag och nu behöver jag helg. Ikväll blir det tacos och Idol, i övrigt säkert något träningspass, goda frukostar, kanske bio och resten får ledigheten utvisa.
0 kommentarer