Förra veckans höjdpunkter.


Hej! Tänkte bara uppdatera er med vad som pågår i mitt liv. Kul va? 


Solen har man ju inte sett röken av på hela hösten. Förutom en eftermiddag när jag satt inne och pluggade och den plötsligt dök upp.


Då tog jag mig ut på en promenad. Fick ett akut behov av att fylla på depåerna av LJUS eftersom vi går mot totalt mörker.


En annan kväll gick vi på hockey, jag och Josef. Jag hade köpt biljetter till studentpris vilket han var mer än glad för, och jag hade faktiskt också kul. Även om jag inte är särskilt insatt i själva spelet...


Dagen efter det åt jag solomiddag och då lyxade jag till det med sushi samt började läsa Tjänarinnans berättelse. Har tänkt att jag ska se The handmaid's tale men vill läsa boken först. Än så länge är den mycket bra!


Och igår firade vi min lillebrors femtonårsdag med traditionsenlig bowling, middag och efterföljande arkadspel. Så mysigt och kul att avrunda veckan med något litet extra. I dag har varit tidernas segaste måndag, jag har mest tvättat och kollat på Youtube. Hann gå en sväng på stan också, köpa smink och hämta ut paket. I morgon ska jag jobba en lite kortare dag och sedan får jag se vad livet har att erbjuda :))) Hoppas på lite mer sol i alla fall, då är jag rätt nöjd. Ha en härlig måndagkväll!
0 kommentarer