Kroatien, tredje dagen.
Tredje dagen i Kroatien började med en morgonpromenad. Det var lite dismoln men vi hoppades att de skulle försvinna. På stranden var det alldeles tomt och lugnt.
Allteftersom vi gick blev molnen allt färre och solen började så sakta värma ordentligt.
Uppe på berget hittade vi en restaurang som såg mysig ut, med en slående utsikt, så vi bokade bord inför kvällen.


Sedan begav vi oss tillbaka till stranden för ett morgondopp!Och jag försvann in i Johannes Anyurus magiska värld och åt björnbär.


Sedan blev det lunchdags!Vi gick till restauranggatan.Och beställde varsin pizza.


Stannade till vid klipporna på vägen tillbaka innan vi åter parkerade oss i varsin solstol.Sedan blev det siesta på hotellrummet en stund...


Innan det blev middagsdags.


Okejrå du får väl också vara med.På väg till restaurangen blev det dock en hel del fotostopp, eftersom solnedgången var magisk.Alltid lika svårt att fånga på bild, ni vet.Till slut var vi ändå tvungna att bege oss vidare till restaurangen och vår bordsbokning.
Caprese till förrätt och därefter vegetarisk grilltallrik. Bästa servicen när man frågar efter vegetariska rätter och servitören säger: "what would you like to eat? Tell me and we'll figure something out!".Efter middagen gick vi tillbaka till havet och stranden som förvandlats till en kvällsöppen bar. Att sitta där, med en drink i handen, fint sällskap, framför ett kolsvart hav och lyssna på vågorna. Det är livet ska ni veta.

 
Klart slut på den kvällen!
0 kommentarer