På sistone.

Hej! Hade visst tagit en del bilder den senaste veckan. Mycket ätbart och en hel del sol. Så här närmare bestämt:
 
 
Förra fredagen, det vill säga för över en vecka sedan, lunchade jag med Elin och Ida. Det var sol och vi gick runt på stan, jag hade dock noll shoppingsug vilket nog var bra för min plånbok.
 
 
På lördagen (vi är fortfarande på förra helgen) var Josef ledig, så vi tog en långpromenad och gick och köpte årets första mjukglass. 10/10 alltså.
 
 
På kvällen gick vi först och käkade på Taco bar, jag fick kött i min tacos :-( De hade blandat ihop våra beställningar så när hon serverade fick jag Josefs och han min... Men jag hann spotta ut det snabbt åtminstone så tur var väl det. Ändå skönt kvitto att jag blivit så avskräckt av kött efter två och ett halvt år, saknar det inte för fem öre. Sedan gick vi i alla fall vidare till CG bar och drack världsgoda drinkar så kvällen slutade på topp!
 
 
I övrigt har det varit sol och jag har njutit på mammas balkong. När hon kommer ut med en bit bulle och kaffe känner jag att livet är så bra i all sin enkelhet.
 
 
Jag har varit hos frissan och ljusat upp håret ytterligare. Tänk att mitt hår var i princip svart för ett år sedan... 
 
 
En annan dag kom snön tillbaka men det var tack och lov kortvarigt.
 
 
I fredags körde jag och Josef en favorit i repris på förra helgen, det vill säga tacos, men denna gång 100% köttfritt.
 
 
Igår var Ellen här och fikade med mig vilket var mys.
 
 
På kvällen kollade jag och Josef på dokumentären om Avicii i och med hans bortgång, och sen binge-watchade vi Bonusfamiljen som vi börjat se men som bara finns kvar på SVT i en vecka till. 
 
Idag har varit en bra söndag. Började med att korrigera en del saker i min uppsats, sedan tog jag en lång löprunda och njöt av solen och världens bästa känsla i kroppen. Kom hem, duschade, bytte om och gick över till mamma för ett litet födelsedagsfika. Där tipsade hon mig om ett recept på ett fröknäcke som jag blev så sjukt sugen på att baka, så jag gick direkt till Willys och handlade ingredienser. Så nu ska jag bara äta middag och sedan blir det fröknäckebak här hemma. En finfin söndag.
0 kommentarer