Förkyld.


Jahapp, jag har blivit sjuk igen. Det var bara en tidsfråga efter att jag omringats av kollegor och familjemedlemmar som snorat, haft influensa, magsjuka och gud vet vad. Jag verkar dock ha träffats av ett förkylningsvirus som jag nu härdar ut. Denna bild är alltså inte från idag, då jag legat under en filt med fleecetröja och långkallingar. Men häromdagen var det sol och jag passade på att ta en bild i solskenet innan jag åkte till jobbet.

 
Tidigare i veckan var jag och Ida på basket. Har inte varit på basket på över ett år men det var kul, det är alltid en speciell stämning att se matcher på plats. Och ljudet av snabbt förflyttande basketskor mot golvet i en sporthall, det är barndomsnostalgi för mig.


En annan dag blev det semla som belöning efter en dag framför datorerna med uppsatsskrivande. Jag jobbar en semla i veckan nu, verkar det som. Det är väl brukligt att ladda upp stegvis inför fettisdag? Nu är jag som sagt sjuk men jag gick ändå upp 08.00 imorse för att se damernas skiathlon. Eller, jag förflyttade mig från sängen till soffan och låg ynklig under täcket och tyckte synd om mig själv. Men oj vad det var värt det, med tanke på Kallas guld!

Hoppas att ni är friska, glada, pigga och slipper undan alla förkylningar. Själv siktar jag på att tillfriskna snarast möjligt, har inte tid att vara sjuk. Men samtidigt får jag lyssna på kroppen och vila! 
0 kommentarer