Fredagslista.

Här kommer ett skepp lastat med saker jag tänker på en ledig fredag, när jag släppt allt plugg och istället åkt längdskidor, handlat, kollat på skidskyttestafetten (guld!), storstädat och nu precis bakat en kladdkaka. Precis som jag vill ha en ledig dag (jag kommer ju att få ta någon dag i helgen att plugga ikapp istället men det får det vara värt). Här kommer lite fredagstankar: 


Den här kalkfärgen är ju helt fantastisk, SÅ fin! Skulle så gärna vilja måla en vägg så här när jag en dag äger en bostad.


Ååå vad jag längtar tills i april när jag ska boka frisörtid och lägga nya slingor i mitt hår. Just nu är det så gult och trist. Men med tanke på att jag var nästan svarthårig vid det här laget förra året (och därmed genomgått x antal steg som slitit på mitt hår sedan dess) försöker jag att vänta så länge som möjligt och vårda håret innan jag bleker det igen.

 
En annan grej är att jag fått en hangup på rutiga kappor. Men det känns så kontraproduktivt mot våren att köpa en rutig höst/vinterkappa så här dags? Det är väl nu man ska väl börja snegla mot jeansjackor och ljusa färger. Eller... 

 
Okej, jag slänger in ett poddtips också. Om ni gillar historia måste ni bara lyssna på P3 historia. Cecilia Düringer, Pablo Leiva Wenger och olika historieexperter berättar om mer och mindre kända historiska personer och deras liv. Har idag slukat både Gustav Eriksson Vasa och Marie Antoinette, till exempel. Som med allt P3 sänder är det proffsigt, spännande och intressant, med musik och återblickar som höjer stämningen. Den här podden gör historia typ lika spännande som en P3 dokumentär. Lyssna! 


Ja men eller hur? Vi säger väl att det är så enkelt? Ha nu en fin fredag.
0 kommentarer