Semlor och hockey.

I förmiddags promenerade jag och Josef iväg till Lilla skafferiet. Vi skulle äta årets första semla! 


Frestande ju. Det var kallt som attan ute så promenaden blev kylig, men det blev ju dubbelt så skönt att komma in och få värma sig med en kopp kaffe.


Och som det satt bra med en semla! Jag älskar detta bakverk, så jäkla gott. Jag kommer äta fler innan fettisdagen, det ska gudarna veta.Sedan bestämde vi oss för att boka biljetter till hockeyn. Eftersom jag blivit en dålig bloggare tog vi bara en bild tillsammans innan vi gick. Men eftersom jag å andra sidan är en bra bloggare får ni se den ändå, fastän den är grynig och osmickrande. Ty vad vore detta inlägg utan en bild på något annat än semlor? Jag är ju sådär halvintresserad av hockey men det är kul att gå på någon match då och då. Vi fick med oss min lillebror också, så vi hade en rolig kväll. Det blev till och med straffläggning i matchen så spänningen var hög in i det sista. Efter matchen åkte vi och köpte lördagsgodis och landade i soffan, där jag ännu sitter kvar. Trött, ska erkännas, men ganska glad annars. En lördag i livet helt enkelt! 

I morgon hoppas jag kunna träna, förbereda lite plugg och njuta av söndagslugnet. Hoppas att ni får en fin lördag kväll eller söndag.
0 kommentarer