Drömmer mig bort...

Hallå glada nyheter! Min dator lever. Dåliga nyheter är att jag inte gjort något vettigt alls denna helg och därför inte har några bilder att pytsa ut här i bloggen. Men jag tänkte tipsa om fyra saker som jag drömmer om just nu... Små januaribesattheter kan vi väl kalla det.


Min senaste stilförälskelse, till att början med, är belgiskan Paulien Riemis, som driver bloggen Polienne och jag vill kopiera precis allt hon har på sig.


En av mina alla tiders favoritbloggare på inredningsfronten är Johanna Bradford och jag har blivit smått besatt av hennes skåp. Vill ha ett sådant i vårt vardagsrum, om jag inte lyckas fynda något fint i teak någon gång...

 
Jag och Josef har i veckan binge-kollat på en serie på Netflix, Ainsley eats the streets (haha ja, titeln är stark) där en programledare från Storbritannien åker runt i världen och testar street food. Omslaget är ganska b men serien är lättkollad och jag älskar att kolla på matserier från olika delar av världen. Efter att ha tittat på flertalet avsnitt från Asien och senast Malaysia har jag blivit så sugen på en nudelsoppa med färska grönsaker och curry. Måste testa detta recept till helgen.

 
Till sist, är inte detta den mest ljuvliga uteplats ni sett? Så mysig, och vilken sommarlängtan jag får av tanken på att sitta ute och äta. Men nu är vi ju fortfarande i januari så det är inte ens någon idé att drömma sig så långt bort. Vi får ta tag i vecka 4 i stället och göra det bästa av den. Hoppas att ni har en fin söndag!
0 kommentarer