Glossier.

 
Japp. Jag föll för Glossier-hypen, och i förrgår landade paketet hos mig. Köpte deras perfecting skin tint och deras stretch concealer, varav jag är nöjd med den förstnämnda och halvnöjd med den andra. Concealern är tyvärr fel färg på mig just nu när jag fått lite bränna, däremot kanske den passar bättre till vintern... Men skin-tinten är jättefin, lätt och utjämnar hudens färg, däremot inte täckande vilket passar mig bra på sommaren. Ej besviken på den lille rackaren. Nu ska jag försöka att dra mig upp ur soffan för en springtur, därefter blir det en liten aw med min familj och sedan är planen att jag och J ska ut och äta. Gillar dig lite extra idag, fredag! 
0 kommentarer

Midsommarhelgen i sin helhet.

Midsommarhelgen började ju i fredags med regn, men fortsatte desto trevligare och avslutades idag i riktig sommarvärme. Några bilder får illustrera hur de senaste två dagarna har sett ut.
 
 
På midsommardagen vaknade Josef och bara: "säg vad du vill ha till frukost så går jag och köper det". Jaha man tackar?! Det blev ciabatta med tomater och en riktigt god smoothie.
 
 
Eftersom midsommarafton blev lugn i år kunde jag fortsätta midsommardagen med en löptur. Satte av i skogen på Ormberget i den friskaste luften, det var ljuvligt.
 
 
Fick med mig sällskap för ovanlighetens skull (^ person som annars föredrar gymmet framför asfaltslöpning men som gärna hakar på när det vankas skogsmiljö)
 
 
Efter löpning och lunch landade vi i soffan och kollade på Bygglov. Vi varvar detta och Trafikpoliserna dessa veckor, känns somrigt av någon anledning.
 
 
Till middag blev det pad thai med MASSOR av koriander och jordnötter. Så jäkla gott.
 
 
Efter middagen frågade mina bröder om vi ville kolla på Sverige-matchen med dem, så vi traskade hem till mamma och gjorde det. Åt chips och dipp och min femtonåriga brorsa fick förklara en massa saker för mig, typ vilka som är stjärnspelare och vad offside innebär. Jag är ingen bollsportstjej om vi säger så, men det var faktiskt ovanligt kul att se matchen, åtminstone i engagerat sällskap.
 
 
Idag bar det av till Josefs familjs stuga, eftersom midsommarvädret inte tillät detta. Och SOM vi tog igen midsommarvädret. Jag parkerade mig längst ner på flytbryggan och låg där i fem timmar. 
 
 
Varvade Runner's world med...
 
 
... Agneta Pleijel. NJUTIGT.
 
 
Josef fixade som vanligt med tv-apparater och annat som behöver fixas i en sommarstuga. Jag hängde och skrattade med hans morfar som är den mest fantastiska 89-åring ni kan tänka er och stekte pannkakor till lunch, som sedan avnjöts i solen med grädde och blåbärssylt. Vid halv fem-tiden var vi så solstingiga att vi packade ihop allting och åkte hemåt, så nu är det soffläge på den här tjejen ska ni veta. Ska snart skära upp ett fruktfat med hallon, melon, kiwi och nektariner och förmodligen plöja ytterligare ett avsnitt av Trafikpoliserna. Och imorgon börjar min första riktiga sommarlovsvecka, utan något tråkigt inplanerat! HEJ LIVET.

0 kommentarer

Midsommarvädret och jag.

 
Midsommarafton 2018 innebär otroliga mängder regn och därför är jag väldigt glad att inte ha något särskilt inplanerat just denna midsommar. Inte ens en selfie kunde jag ta i detta MÖRKER, men håll tillgodo. Jag och Josef skulle ha åkt till deras stuga, men bestämde oss ganska snabbt för att ställa in planerna när vädret inte bara är mulet och trist utan helt omöjliggör utevistelse. Det kändes inte värt det riktigt. Så vi styrde om till balkonggrill med god mat och ett helt vanlig fredagsmys. Rätt så okej det med. Hoppas att du har en fin midsommar, vad du än gör!
0 kommentarer